Φεύγει από Κορέα και έρχεται Ελλάδα ο Πίτου

Ο Πίτου Γκαρσία έζησε την εμπειρία της Κορέας με τη θητεία του στην Seongnam, αλλά δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ανατολική Ασία παρότι δέχθηκε δελεαστική πρόταση! Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και η επιστροφή του στην Ελλάδα, με αρκετές ομάδες να τον έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους μπλοκάκι.

Φεύγει από Κορέα και έρχεται Ελλάδα ο Πίτου
Miguel Sebastián García

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Seongnam απέκτησε τον Πίτου Γκαρσία από τον Ατρόμητο, στον οποίο έπαιξε για 4,5 χρόνια. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός άφηνε την Ελλάδα για πρώτη φορά μετά το 2007 με προορισμό την ομάδα της Νότιας Κορέας, στην οποία αποφάσισε να υπογράψει κυρίως για το εξαιρετικό συμβόλαιο που του είχε προταθεί.

Η σεζόν στο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 20 Νοεμβρίου και η Seongnam "παλεύει" να μείνει στην πρώτη κατηγορία, συμμετέχοντας σε μπαράζ παραμονής. Τα δεδομένα για τον Λατινοαμερικανό δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε. Η ομάδα πέρασε στα χέρια του Δήμου, άλλαξε προπονητής και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα τα δύο παιχνίδια που απομένουν να είναι καθοριστικά για την παραμονή.

Αυτό όμως είναι το λιγότερο, από τη στιγμή που ο ίδιος έκανε καλή χρονιά, έχοντας ήδη καταγράψει 33 συμμετοχές και 3 γκολ. Το θέμα είναι ότι ο τρόπος ζωής στην πόλη της Κορέας δεν του άρεσε καθόλου. Υπήρξε πρόβλημα με τη γλώσσα, το φαγητό, ακόμα και με τη διασκέδαση. "Εδώ μόνο για την εξέλιξη της τεχνολογίας παλεύουν, για τίποτα άλλο" έλεγε στους ανθρώπους του ο Πίτου.

Την επόμενη εβδομάδα ο άλλοτε παίκτης του Άρη και του Ηρακλή θα βρίσκεται στην Ελλάδα, με τις πληροφορίες του contra.grνα αναφέρουν πως έχει ήδη βρεθεί σε συζητήσεις με ομάδες της χώρας. Παρότι του έγινε πρόταση για ανανέωση στη Seongnam, δεν το σκέφτεται να μείνει και για δεύτερη σεζόν.

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK