Flash Back

Flash Back
Οπως ο αθλητισμός στο σύνολό του, έτσι και το ποδόσφαιρο, προσφέρει -εκτός των άλλων- την ευκαιρία να μετρήσουν το άτομο και η ομάδα τις δυνατότητές τους. Στη περίπτωση της τωρινής Εθνικής Ελλάδας, το προαναφερθέν αποδεικνύεται άκρως παρακινδυνευμένο. Από τον θρίαμβο της Πορτογαλίας, στον αποκλεισμό από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εχοντας την πεποίθηση πως η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση, το contra.gr επιχειρεί, αποστασιοποιημένο χάρη στην ανεκτίμητη συνδρομή του χρόνου, μία ανάλυση στα πιο έντονα χρόνια της εν Ελλάδι ιστορίας του αθλήματος.

Ο Οτο Ρεχάγκελ, είτε αποχωρήσει, είτε όχι, αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της όλης πορείας και, ανεξάρτητα με την έκβαση της υπόθεσης της παραμονής του, προσπαθούμε να σκιαγραφήσουμε τον χαρακτήρα και τα πεπραγμένα του, δίχως βέβαια να λείπει και ο αντίλογος.

Με την πεποίθηση πως η Εθνική χρειάζεται ορισμένες διορθωτικές κινήσεις, σε καμία περίπτωση όμως… ξήλωμα, ρίχνουμε μία ματιά στο πως εξελίχθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τόσο από ομαδική, όσο και από ατομική σκοπιά.


Επιμέλεια: Σταύρος Καραΐνδρος, Πάνος Κιαπεκάκης, Νίκος Γιαννόπουλος, Παντελής Λουκίδης, Κώστας Μπράτσος

News 24/7

24MEDIA NETWORK