Φωνάζει ο κλέφτης!

Φωνάζει ο κλέφτης!
Έχουμε φτάσει τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και ο Παναθηναικός μετά την νίκη του επί του ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει αλλά πολύ δύσκολα θα χάσει αυτή την ευκαιρία.
Διαβάζοντας σήμερα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων διαπίστωσα με έκλπηξη ότι οι δύο εφημερίδες που πρόσκεινται στην ομάδα του Ολυμπιακού προσπαθούν να πείσουν τον φίλαθλο κόσμο της χώρας αλλά κυρίως τον δικό τους ότι ο ΠΑΟΚ έχασε ηθελημένα το παιχνίδι. Πολλά τα επιχειρήματα που προβάλλουν αλλά δυστυχώς αβάσιμα γι'αυτούς.
Σίγουρα το παιχνίδι εάν ήταν στημένο όπως υποστηρίζουν δεν θα έφτανε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με την ψυχή στο στόμα για να το πάρει ο ΠΑΟ. Προσέχτε τη λογική του παραλόγου.

1η Περίπτωση: Ο ΠΑΟ πήρε χθες το παιχνίδι στο 93'. Διαμαρτύρονται λοιπόν οι δύο εφημερίδες ότι ο Αναστασιάδης με τις αλλαγές που έκανε αποδυνάμωσε την ομάδα και ότι ο Βόκολος και στα δύο γκολ του ΠΑΟ δεν μάρκαρε όπως έπρεπε.

2η Περίπτωση: Ας υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟ κέρδιζε πιο άνετα τον αγώνα. Τότε θα λέγανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν τα έδωσε όλα και έκατσε και έχασε.

3η Περίπτωση : Αν ο ΠΑΟ έχανε τότε οι συγκεκριμένες εφημερίδες θα μιλάγανε για την ψυχή του πρωταθλητή και ότι δίκαια ο ΟΣΦΠ θα έπερνε πάλι το πρώταθλημα.

4η περίπτωση: Με την ισοπαλία θα είχαμε πολεμικό κλίμα για το επερχόμενο μπαράζ.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεται το "δίκαιο" αποτέλεσμα για τις δύο εφημερίδες θα ήταν να χάσει ο ΠΑΟ ή στην χειρότερη περίπτωση να φέρει ισοπαλία. Εάν βέβαια στη θέση του ΠΑΟ χθες ήταν ο ΟΣΦΠ σήμερα θα μιλάγανε για μαγκιά, για τσαμπουκά κ.λ.π.

Και μία υπενθύμιση για τους φίλους μας τους Ολυμπιακούς. Πέρυσι στον τελευταίο αγώνα με την Ξάνθη η ακριτική ομάδα κατέβηκε με τα δεύτερα και ο ΟΣΦΠ κέρδισε με 5-1. Αυτό δεν θεωρείται αλλοίωση του πρωταθλήματος όταν μάλιστα ΠΑΟ και ΟΣΦΠ ήταν ισόβαθμοι? Δεν θα έπρεπε η Ξάνθη να τα δώσει όλα σ'εκείνο το παιχνίδι? Γιατί τότε δεν είπαν τίποτα?

Δυστυχώς δεν τους έχει πει κανένας ότι στον αθλητισμό δεν κερδίζει μόνο ένας. Και για να έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα πρέπει να μην υπάρχουν ποδοσφαιρικές δικτατορίες που πιστεύουν ότι θα παίρνουν πρωτάθλημα για τα επόμενα 100 χρόνια.

Και κάτι τελευταίο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μόνοι σας καταστρέφεται την ίδια σας την ομάδα.
Χειροκροτήστε τους παίκτε σας που από το χείλος της καταστροφής στην αρχή της περιόδου κατάφεραν να φτάσουν εδώ που έφτασαν.


















News 24/7

24MEDIA NETWORK