Για αυτό επέλεξε τον Ιμπάρμπο ο Στραματσόνι

Μία έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την Σταντάρ Λιέγης, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι τελευταία στιγμή άλλαξε τα πλάνα του και έδωσε φανέλα βασικού στον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Διαβάστε το σκεπτικό του.

Για αυτό επέλεξε τον Ιμπάρμπο ο Στραματσόνι
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απουσία του Μάρκους Μπεργκ από το ματς στο Βέλγιο προβλημάτισε αρκετά τον Ιταλό τεχνικό του "τριφυλλιού". Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σουηδός χάνει αγώνες λόγω ίωσης μιας και είναι ευπαθής όπως γνωρίζουμε πλέον όλοι.

Έτσι, ο Στραματσόνι αναπροσάρμοσε τα πλάνα του στα νέα δεδομένα και ετοίμασε μία... έκπληξη. Μπορεί να δοκίμαζε τον Εμποκού όλο αυτό το διάστημα, όμως τελικά κατέληξε στον Ιμπάρμπο και υπάρχει λόγος.

Ο Κολομβιανός επιθετικός είχε τετ α τετ με τον Ιταλό προπονητή στο οποίο του ξεκαθάρισε πως παρότι έχασε προπονήσεις, είναι 100% έτοιμος και θέλει να αγωνιστεί. Ο Στραματσόνι το σκέφτηκε και τον ξεκινά, αφού και με την απουσία του Μπεργκ, πιστεύει πως Εμποκού - Λέτο στην επίθεση θα ήταν... light δίδυμο.

Έτσι η ενδεκάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Στιλ κάτω από τα δοκάρια και τριάδα στην άμυνα με Μολέδο, Κουτρουμπή, Σάμπα. Αριστερά και δεξιά οι Χουλτ, Κουλιμπαλί. Λεντέσμα, Ζέκα και Βιγιαφάνιες στον άξονα ( ο Αργεντινός σε ρόλο όπως με την Θέλτα). Λίγο πιο μπροστά ο Ιμπάρμπο σε ελεύθερο ρόλο και κορυφή ο Σεμπαστιάν Λέτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK