Για το γήπεδο της ΑΕΚ

Για το γήπεδο της ΑΕΚ
Με αγανάκτηση παρακολουθούμε όλες αυτές τις μέρες, στο όνομα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, να εξελίσσεται ένας ανίερος πόλεμος σε βάρος του προέδρου τής ΠΑΕ και κατ’ επέκταση της ίδιας της ομάδας.

Ντροπή και κρίμα, αδέλφια ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε χωρισμένοι και άρα από χέρι χαμένοι! Χρόνια είχε να δει η ομάδα διοίκηση,που να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο,με τάξη και νοικοκυριό στα οικονομικά της και όραμα για κάτι πιο μεγάλο. Αν για κάτι τέτοιο βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ενός σύγχρονου, μεγάλου γηπέδου που η Νέα Φιλαδέλφεια δεν μπορεί να μας δώσει, ας πάμε κάπου αλλού.

Είμαστε σίγουροι πως από χαρά και περηφάνια θα αγάλλονται τα κόκκαλα των μεγάλων προγόνων μας σε μια τέτοια περίπτωση. Ήταν και εκείνοι προοδευτικοί άνθρωποι με οράματα , γι’ αυτό και έμειναν στην ιστορία. Σε ένα τέτοιο κρίσιμο σταυροδρόμι, σε ένα τόσο σημαντικό δίλημμα η στάση μας θα πρέπει να είναι προσεκτική, υπεύθυνη και έντιμη.

Ας μην είμαστε εμείς αυτοί που θα σταθούμε εμπόδιο ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ, γιατί η ιστορία θα μας κρίνει … Θα είναι όμως αργά.

Υπογράφουν οι:
Νικολάου Δημήτρης, Κοσσαράς Φίλιππος ,Κοσσαράς Παναγιώτης, Μαστροκυριάκος Χρήστος, Μαστροκυριάκος Στράτος, Μαμαλούγκας Φάνης, Καρυοφύλλης Παναγιώτης

24MEDIA NETWORK