Για τον Ρομαό δεν έχει Βέρτη, έχει σκληρή δουλειά...

Πού ξημεροβραδιάζεται ο Αλεξί Ρομαό, με ποιον φωτογραφίζεται και ποιος διάσημος του κάνει παρέα στις... διακοπές του; Ο ίδιος έκανε τις "αποκαλύψεις" μέσω τoυ λογαριασμού στο instagram.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Αλεξί Ρομαό EUROKINISSI

Τον Αλεξί Ρομαό θα τον πετύχεις αυτήν την εποχή στο Ντουμπάι. Να λιώνει κάτω από τον καυτό ήλιο, μια και η θερμοκρασία είναι σταθερά πάνω από τους 35 βαθμούς. Δεν λιάζεται όμως σε κάποια πισίνα, πίνοντας κοκτέιλ. Αντιθέτως κοπιάζει και ιδρώνει προκειμένου να κρατηθεί σε άριστη κατάσταση.

Δουλεύει μάλιστα μ' έναν εκ των διασημότερων personal trainers. Τον Coach Meddy. Έναν εξπέρ της ατομικής και όχι μόνο προπόνησης, ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια έχει τη βάση του στη χλιδάτη πόλη των Εμιράτων και αναλαμβάνει projects με celebrities και ποδοσφαιριστές όταν αυτοί τον "κλείσουν", διότι είναι περιζήτητος (και προφανώς "αλμυρός").

Ο Ρομαό δεν είναι μόνος του. Μαζί του γυμνάζεται και ο Νικολά Ανελκά! Μόνιμος "πελάτης" (και προφανώς φίλος) του Meddy ο παλαίμαχος Γάλλος φορ των (Παρί, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι,Λίβερπουλ) πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις στο λογαριασμό του γεροδεμένου γυμναστή.

Οι δυο τους, Ρομαό και Ανελκά, διαγωνίζονται σε γροθιές και κλωτσιές, αφού το ασκησιολόγιο του Γάλλου trainer περιλαμβάνει πολλούς τέτοιους συνδυασμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK