Γιατί δεν ανακοινώνουν ακόμη τον Γρηγορίου

Παρά το γεγονός ότι Πανιώνιος και Μιχάλης Γρηγορίου έχουν δώσει εδώ και αρκετές ημέρες τα χέρια, η συμφωνία τους δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα. Διαβάστε το πως και το γιατί.

Γιατί δεν ανακοινώνουν ακόμη τον Γρηγορίου

Πολλοί ρωτούν γιατί ο Πανιώνιος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τη συμφωνία του με τον Μιχάλη Γρηγορίου η οποία είναι δεδομένη.

Οι απαντήσεις είναι δύο. Η πρώτη αφορά το τυπικό μέρος. Ο Ελληνας τεχνικός δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό του (αν και έχει περάσει ουκ ολίγες φορές από τα γραφεία της ΠΑΕ για άλλες δουλειές) κάτι που πάντως αναμένεται να γίνει σύντομα.

Η δεύτερη έχει να κάνει με το...τακτ. Οσο η ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της στα πλέι οφ κάτω από τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, θα ήταν μάλλον άκομψο να επισημοποιηθεί η συμφωνία με το διάδοχο του Σέρβου (έστω και αν στο εξωτερικό αυτό πλέον συνηθίζεται).

Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Γρηγορίου λειτουργεί ήδη σαν προπονητής του Πανιωνίου αφουγκραζόμενος την αγορά και παρατηρώντας πολύ προσκεκτικά την επόμενη ομάδα του στα επίσημα παιχνίδια που δίνει.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK