Γιατί δήλωσε κώλυμα ο βοηθός του Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η απόφαση του Λάζαρου Δημητριάδη προκάλεσε ερωτηματικά. Πώς δικαιολόγησε την απόφασή του με την επιστολή του στην ΚΕΔ.

Γιατί δήλωσε κώλυμα ο βοηθός του Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Τέλος η χρονιά για τον Λάζαρο Δημητριάδη, όχι όμως λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας! Ο διεθνής βοηθός ρέφερι από την Μακεδονία που πρόσφατα ήταν α' βοηθός του Τάσου Παπαπέτρου στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ δήλωσε κώλυμα για το φινάλε της περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε επιστολή του προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας επικαλείται υπερκόπωση από τους αλλεπάλληλους αγώνες σε ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ όπως έλεγε σε όσους τον ρωτούσαν και πέρσι είχε κάνει ανάλογη κίνηση.

Ο Λάζαρος Δημητριάδης ανήκει στο τιμ του Τάσου Σιδηρόπουλου στους αγώνες του οποίου ορίζεται ως 4ος, ενώ από τη νέα περίοδο θα παίζει ως β’ βοηθός. Έχει γίνει διεθνής από το 2013, ενώ είναι στον πίνακα της Super League από το καλοκαίρι του 2009.

Να σημειωθεί ότι και ο Τάσος Παπαπέτρου, διαιτητής του πρόσφατου αγώνα Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, αναχωρεί την Κυριακή για την Κροατία όπου επιλέχθηκε να διευθύνει αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων (U-17), από 3 έως τις 19 Μαΐου και θα χάσει μεγάλο μέρος των play offs όπως και ο Τάσος Σιδηρόπουλος που επίσης έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK