Γιατί ένας από τους δυο Ιρανούς θα φύγει άμεσα, τι λένε στον Πανιώνιο

Αν κάτι προέκυψε από την επίσκεψη του γερμανοϊρανού μάνατζερ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη, στο 1-1 του Πανιώνιου με τον ΠΑΣ, ήταν η επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει...καθυστερήσεις.

Γιατί ένας από τους δυο Ιρανούς θα φύγει άμεσα, τι λένε στον Πανιώνιο
ansarifard masoud ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εν λόγω που αναμενόταν στην Ελλάδα εδώ και δύο τουλάχιστον μήνες για να τακτοποιηθεί η συμφωνία του Ανσαριφάρντ με τον Πανιώνιο για την ανανέωση του συμβολαίου του ανέβαλλε συνεχώς την άφιξή του προκαλώντας τρομερή δυσαρέσκεια στις τάξεις του Ιστορικού.

Ακόμα όμως και τώρα που ήρθε, τους ιθύνοντες του Πανιωνίου δεν τους είδε επισήμως, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη το βράδυ δεν είχε καθίσει σεmeetingμαζί τους. Ο Ιστορικός όμως που καίγεται να πουλήσει ή να ανανεώσει με τον παίκτη για να τον πουλήσει τον καλοκαίρι δεν μπορεί να κάνει άλλο υπομονή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στέλεχος της διοίκησης έλεγε την Πέμπτη το βράδυ “ότι ο Ανσαριφάρντ θα πάει εκεί που θέλουμε εμείς και τέλος”, ωστόσο τέτοιου είδους λεγόμενα ενέχουν πάντα ένα σχετικό ρίσκο.

Πρόβλημα όμως υπάρχει και με τον Μασούντ Σοτζέι στην ομάδα. Ο έτερος Ιρανός έβγαλε εκνευρισμό την Πέμπτη από το μαρκαρίσματα των αντιπάλων του, έδειχνε ράθυμος σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο στο τέλος.

Το τελικό συμπέρασμα που έβγαλαν στον Πανιώνιο μετά το ματς κόντρα στον ΠΑΣ είναι ότι ο ένας από τους δύο Ιρανούς θα πρέπει να πωληθεί άμεσα για να αλλάξει το κλίμα και να σταματήσει η επικαιρότητα της ομάδας να περιστρέφεται γύρω από αυτούς. Οψόμεθα για τις εξελίξεις, πάντως πλέον είναι μάλλον πιο εύκολο να πωληθεί ο Μασούντ παρά ο Ανσαριφάρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK