Γιατί κ.Κωνσταντίνου;

Γιατί κ.Κωνσταντίνου;

Κ. Κωνσταντίνου, ποτέ δε περίμενα ότι θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση να σου γράψω αυτό το email. Ούτε πιστεύω ότι θα το διαβάσεις. Αλλά το κάνω επειδή θέλω να σου πω κάποια πράγματα. Δε περίμενα ότι θα πήγαινες στην ομάδα με σήμα το κεφάλι.

Εγω δε θα πιστέψω τις εφημερίδες ότι πιτσιρικάς ήσουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και είχες για ηρωά σου το ΣΑΡΑΒΑΚΟ, ούτε θα πιστέψω ότι οταν στον τελευταίο αγώνα τους κάρφωσες δήλωσες, σύμφωνα με τις εφημερίδες, ότι εσυ δε θα πας ποτέ στον Πειραιά. Γιατί εγώ δε θέλω οπαδούς στην ομάδα μου τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά επαγγελματίες, που θα πληρώνονται και θα τα δίνουν όλα. Αλλά θα σου θυμίσω ένα πράγμα που το εζησες και το βίωσες 101%. Ηθελα να ήξερα όταν έβαζες την υπογραφή σου σε αυτούς, θυμήθηκες τα γεγονότα της ριζούπολης πριν 2 χρόνια και πως ο πρόεδρος της ομάδας που ανήκεις από σήμερα σου έκλεψε το πρωτάθλημα; Θυμήθηκες τους μπράβους του στα αποδυτήρια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ; Ότι εσύ και ο Φύσσας, σύμφωνα με τις εφημερίδες γιατί πλέον δε πιστεύω τίποτα, υπερασπιστήκατε τη σωματική σας ακεραιότητα χρησιμοποιώντας καρέκλες;

Τα κλάματα των τότε συμπαικτών σου; Τις δηλώσεις του νέου "γελαστού" προέδρου σου ότι εσύ και οι συμπαίκτες σου είστε "κότες" και "πελάτες" του; Τις φωτοβολίδες που πέφτανε βροχή όταν έβγαινες στον αγωνιστικό χώρο εσύ και οι συμπαίκτες σου; Τη φυσούνα να ξεσκίζεται πριν την έναρξη του αγώνα από τους νέους οπαδούς σου; Τα ρατσιστικά βίντεο της Θύρας 7 ενάντια συμπαικτών σου όπως ο Ολιζαντέμπε; Αυτά τα θυμήθηκες Μιχάλη;

Γιατί να γίνουν όλα αυτά τότε; Γιατί σου κλέψανε το πρωτάθλημα που άξιζες εσύ και οι συμπαίκτες σου τότε, κατά αυτό το τρόπο; Γιατί ο νέος προεδρός σου χρησιμοποίησε όλα αυτά τα μέσα για να κερδίσει ένα πρωτάθλημα, αφου το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι πάνω από όλα και μια γιορτή; Εγω λοιπόν κ Κωνσταντίνου αν κάποιοι με βρίζουνε και μου φέρονται έτσι δε πάω σε αυτούς ούτε για το χρυσάφι όλου του κόσμου.

Γιατί όχι μόνο κοροϊδεύω την πρώην ομάδα μου που υποτίθετε είμαι και οπαδός της, εδώ γελάμε, άλλα προσβάλλω και τον ίδιο μου τον εαυτό και την αξιοπρεπειά μου. Αλλά μου έδωσες την ευκαιρία σήμερα να καταλάβω την έννοια "πελάτης" βλεποντάς σε στο πλάϊ της νέας προεδράρας σου και ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Όλους πελάτες του σας έκανε στη νέα "γηπεδάρα" του και στους αυλικούς του, αλλά τις καρδιές των ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ οπαδών όχι. Για αυτούς τους λόγους με απογοήτευσες κ. Κωνσταντίνου γιατί πίστευα ότι εσύ δε θα έπεφτες σε τέτοια παγίδα. Βέβαια ο χρόνος θα δείξει πιος ήταν λάθος. Τελικά κάτι ήξερε η κληρωτίδα και μας έφερε αντιπάλους στην 1η αγωνιστηκή. Ελπίζω τουλάχιστον να μη πας και γίνεις μέλος, θα είναι "αποθέωση" πραγματικά. Δε περιμένω απάντηση, τώρα έχεις άλλες ασχολίες.

Απογοητευμένος,
Αρης Μαθάς

ΥΓ1: Εύχομαι όταν τελειώσεις το ποδόσφαιρο με το καλό, να μην παίξεις ποτέ με τους παλαίμαχους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, τώρα πια ανήκεις σε αυτούς για μας τελείωσες.
ΥΓ2: Πίστευες πραγματικά ότι θα έπαιρνε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού τον επιθετικό της Εθνικής Κύπρου που σκόραρε 34 φορές στο πρωτάθλημα τα τελευταία 4 χρόνια;Τι τους πέρασες τους Ευρωπαίους; Για χαζούς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK