Γιατί ο Χιμένεθ αναφέρθηκε εκ νέου στην αποβολή Ανέστη

Ποιος ήταν ο λόγος που Χιμένεθ εμφανίστηκε ενοχλημένος και αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην αποβολή Ανέστη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΣ.

Γιατί ο Χιμένεθ αναφέρθηκε εκ νέου στην αποβολή Ανέστη

Ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην αποβολή του Ανέστη στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός ανέφερε σχετικά: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, στο δεύτερο έτσι όπως παίξαμε θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Στην Ελλάδα πίστευα ότι υπάρχει ένας… κανόνας που θέλει τον τερματοφύλακα όταν καθυστερεί να τον αποβάλλουν οι διαιτητές! Νόμιζα πως είναι καινούργιος κανόνας γιατί συνέβη σε εμάς κόντρα στον Ολυμπιακό», σχολίασε, όμως πολλοί δεν κατάλαβαν το λόγο που αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο γεγονός.

Ο Χιμένεθ πήρε αφορμή από μια φάση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, όταν ο Πασχαλάκης καθυστέρησε χαρακτηριστικά να εκτελέσει βολέ, όμως ο διαιτητής Κοτσάνης ανέχτηκε τη συμπεριφορά του.

T.X.

News 24/7

24MEDIA NETWORK