Γιατί ο Μάρκοβιτς μπορεί να είναι ο... Αφελάι του 2018

Ο Ολυμπιακός που δεδομένα ψάχτηκε με Λάζαρ Μάρκοβιτς. Τα... κονέ του στην Αγγλία που φοβίζουν την Άντερλεχτ. Το συν πως δεν έχει πλέον agent τον Ραμαντάνι. Και το παρόμοιο... πλαίσιο απόκτησής του από την Λίβερπουλ με εκείνο του Ολλανδού απο την "Μπάρτσα" πριν μια 4ετία.

Γιατί ο Μάρκοβιτς μπορεί να είναι ο... Αφελάι του 2018
AP PHOTO/JON SUPER, EUROKINISSI

“Δύσκολη περίπτωση αλλά...” και “Η Άντερλετχ φοβάται τον Ολυμπιακό για τον Μάρκοβιτς”! Χαρακτηριστικοί τίτλοι από τον σημερινό ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ της Γάτας που δίνει το follow up του ενδιαφέροντος των “ερυθρόλευκων” για τον διεθνή Σέρβο επιθετικό της Λίβερπουλ.

“Από το Βέλγιο επιβεβαίωναν πως η Άντερλεχτ φοβάται την ξαφνική εμπλοκή της ελληνικής ομάδας. Που κολλάνε οι “μωβ” του Βελγίου ενώ ο παίκτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ; Το δεύτερο 6μηνο της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 24χρονος διεθνής Σέρβος το πέρασε ως δανεικός στις Βρυξέλλες και παρότι δεν... έσκισε (8ματς,1 γκολ, 1 ασίστ), η Άντερλεχτ βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους “ρεντς” για την απόκτησή του. Οπότε ξαφνικά μπαίνει στο...κάδρο ο Ολυμπιακός και τους...ανησυχεί λόγω καλύτερων κονέ!

Για έναν επιθετικό που ο Γιούργκεν Κλόπ δεδομένα δεν τον υπολογίζει, παρότι η Λίβερπουλ έσκασε το 2014 στην Μπενφίκα 25 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσει αλλά την 4ετία που μεσολάβησε τον... δάνεισε ισάριθμες φορές, δηλαδή σε Φενέρ, Σπόρτινγκ, Χαλ κι Αντερλεχτ! Ακόμη κι έτσι η χρηματιστηριακή αξία του παραμένει υψηλή (8 εκατ. Ευρώ), έχει ένα υψηλό συμβόλαιο κι... αγορές που μπορεί να του προσφέρουν καλά λεφτά! Το ζητούμενο όμως, για τον Μάρκοβιτς είναι και να ...ξαναπάρει τα πάνω της η καριέρα του, όχι μόνο να βγάζουν χρήματα οι ατζέντηδες με τις μετακινήσεις του. Για αυτό άλλωστε κι άλλαξε μανατζερική στέγη...” επισημαίνει ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ !

“Δύσκολο αλλά παλεύεται...” είναι ο τίτλος του βασικού παρασκηνίου του aGent Greek της Sportimeγια την μεταγραφική υπόθεση του Λάζαρ Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό. Αφού αναφέρει πως στην Λίβερπουλ γνωρίζουν οτι δεν πρόκειται να βρουν αγοραστή, έχοντας ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Σέρβο εξτρέμ, παρουσιάζει στην συνέχεια τον τρόπο που οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να κάνουν το ... κόλπο γκρόσο. Αναφέρει οτι ψάχνονται ήδη στην...κατεύθυνση να καλύψουν το 50% του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του (προσεγγίζει τα 2 μύρια) και μετά να συμφωνήσουν από τώρα με τον Μάρκοβιτς για την συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας. Όπως επισημαίνει η στήλη ... “ δεν είναι εύκολο, τα... κουκιά ακόμη τουλάχιστον δεν βγαίνουν, όμως για να ασχολείται ο Ολυμπιακός έχει δει “φως” Γίνεται...”!

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Κάλλιστα ο Μάρκοβιτς μπορεί να αποτελέσει τον... Αφελάι του 2018. Με το ίδιο τρικ που είχε έρθει το καλοκαίρι του 2014 ( επί Μίτσελ) στον Ολυμπιακό ο Ολλανδός εξτρεμ. Δηλαδή δανεικός με την Μπαρτσελόνα να καλύπτει μέρος του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του μαζί της και τους “ερυθρόλευκους” να έχουν συμφωνήσει με τον Αφελάϊ στους όρους του νέου συμβολαίου του, που θα ίσχυε από το επόμενο καλοκαίρι εφόσον και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να ενεργοποιηθεί (κάτι που δεν έγινε, δεν υπήρχε εκατέρωθεν ικανοποίηση για την συνεργασία τους, με τον παίκτη να καταλήγει τελικά στην Στόουκ).

Επίσης, το γεγονός πως τις ... τύχες του Μάρκοβιτς δεν ορίζει πλέον ο Φάλι Ραμαντάνι είναι στα συν για να προχωρήσει η υπόθεσή του στον Ολυμπιακό. Οι εποχές που άνοιγαν οι πόρτες του Ολυμπιακού στον Σέρβο μεγαλοατζέντη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί αφού πλέον αυτές είναι κλειστές.

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK