Γιατί ο Ουζουνίδης μίλησε στην Αντελίνα!

Το backstage της παρουσίας του προπονητή του Παναθηναϊκού στο πλατό του ΑΡΤ TV και την εκπομπή "Καλημέρα, τι κάνεις;" σε μία πολύ… διαφορετική συνέντευξη απ' τη θεματολογία ενός "πρωινάδικου".

Γιατί ο Ουζουνίδης μίλησε στην Αντελίνα!

Προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση και… απορία σε πολλούς, το "πώς" και "γιατί" επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δώσει μία τόσο μεγάλη σε έκταση (και ατάκες που… μένουν) συνέντευξη, αναλύοντας την κατάσταση του Παναθηναϊκού, όχι σε κάποια αθλητική εκπομπή ή σε κάποιο αθλητικό μέσο, αλλά σε μία καθαρά πρωινή, τηλεοπτική εκπομπή.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής των "πράσινων" το πρωί της Κυριακής (12/11) στην εκπομπή "Καλημέρα, τι κάνεις;" και την παρουσιάστρια Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη, ήταν η πλέον αποκαλυπτική και… ανθρώπινη που έχει δώσει ο 49χρονος τεχνικός, απ' την ημέρα που αποφάσισε να ρίξει… κανόνι στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος.

Και σίγουρα έδωσε αρκετές απαντήσεις και μία αρκετά πιο καθαρή εικόνα, για το πριν, το τώρα και το… αβέβαιο μετά του "τριφυλλιού".

Αυτό που έχει επίσης ενδιαφέρον, είναι το… backstage, δηλαδή το γιατί μίλησε στην εν λόγω εκπομπή, παραχωρώντας την εν λόγω εξαιρετική συνέντευξη, που σε κάθε περίπτωση ήταν πολύ διαφορετική και μακριά απ' τη συνηθισμένη θεματολογία ενός… καθαρά "πρωινάδικου" μαγκαζίνο.

Ορισμένοι συνέδεσαν την παρουσία του τεχνικού του Παναθηναϊκού με τον… πεθερό της κυρίας Αντελίνας Τελώνη-Βαρθακούρη, τον μεγάλο τραγουδιστή Γιάννη Πάριο, ο οποίος συνδέεται με φιλία ετών με τον Δημήτρη Σαραβάκο. Με απλά λόγια, πως υπήρξε από εκεί κάποια σύνδεση και μία… καλή κουβέντα, για να μπορέσει να δώσει το "παρών" στο στούντιο της εκπομπής, ο Εβρίτης τεχνικός.

Η αλήθεια ωστόσο, είναι διαφορετική. Ο Ουζουνίδης συνδέεται με πολυετή φιλία με τον πατέρα της παρουσιάστριας και γι' αυτό συμφώνησε να μιλήσει στην εκπομπή (κατόπιν πολυήμερης… πολιορκίας), δίνοντας μία special συνέντευξη στο ΑΡΤ, που εκείνη την ώρα είναι δεδομένο πως καθήλωσε περισσότερους άνδρες, παρά… γυναίκες (που είναι και το κλασικό "κοινό" της εκπομπής) στις τηλεοράσεις, για να δουν τη συνέντευξη.

Μάλιστα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε και μία σχετική… πλάκα στο ξεκίνημα της εκπομπής, όταν η κυρία Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, λέγοντας πως "…εάν δεν ήταν ο πατέρας σας, δύσκολα θα ήμουν εδώ τώρα"!

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK