Γίνε μέλος

Γίνε μέλος

"Σε 10 χρόνια όλοι οι Ελληνες θα είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού..."

"Ε, όχι και όλοι..."

"Πάμε όλοι μαζί! Μεγάααααλη μου αγάπη Ολυμπιακάρα μου!!!"

"Ολοι μαζί! Θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου!"

"Ο-λυ-μπιακος!!!"

"Ριβάλντο! Ολε! Τζιοβάνι! Ολε! Τζόρτζεβιτς! Ολε!"ΤΕΣΤ ΗΘΙΚΗΣ

Αυτό το τεστ περιλαµßάνει µόνο µία ερώτηση αλλά ιδιαιτέρως ουσιαστική. Παρακαλώ µην απαντήσετε πριν σκεφτείτε σωστά και εµπεριστατωµένα.

Δίνοντας ειλικρινή απάντηση θα µπορέσετε να ανακαλύψετε το δείκτη της ηθικής σας. Το τεστ προßάλλει µια εντελώς φανταστική κατάσταση στην οποία όµως πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε µια απόφαση.

Να θυµάστε ότι η απάντησή σας πρέπει να είναι εντελώς ειλικρινής και αυθόρµητη. Παρακαλώ να διαßάζετε τα παρακάτω προσεκτικά, γιατί είναι πολύ σηµαντικό για να γίνει το τεστ σωστά.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είστε στη Φλόριντα των Ηνωµένων Πολιτειών. Στο Μαϊάµι για την ακρίßεια. Η περιοχή επλήγη από τυφώνα που έχει προκαλέσει φοßερές πληµµύρες. Επικρατεί το απόλυτο χάος γύρω σας. Παντού γύρω σας υπάρχουν µεγάλες ποσότητες νερού. Εσείς είστε φωτογράφος και συνεργάζεστε µε το CNN. Βρίσκεστε στη µέση του απόλυτου χάους, Η κατάσταση είναι απελπιστική. Εσείς προσπαθείτε να τραßήξετε φωτογραφίες που να απεικονίζουν αυτή την κατάσταση όσον το δυνατό πληρέστερα. Γύρω σας υπάρχουν κατεστραµµένα σπίτια, άνθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού αλλά δεν τα καταφέρνουν... Το νερό καταστρέφει και εξαφανίζει τα πάντα.

Ξαφνικά ßλέπετε έναν άνθρωπο να προσπαθεί να κρατηθεί σε ένα κορµό δέντρου για να σωθεί. Αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή και να µην παρασυρθεί από το νερό. Πλησιάζετε προς το µέρος του... Αυτός ο άνθρωπος σας φαίνεται γνωστός και κατά µία έννοια σπουδαίο πρόσωπο... Ξαφνικά τρώτε φλασιά. Ναι! Είναι ο George W. Bush αυτοπροσώπως!!!

Την ίδια στιγµή παρατηρείτε πως τα ορµητικά νερά είναι έτοιµα να τον παρασύρουν... Έχετε δύο επιλογές: Μπορείτε να τον σώσετε ή µπορείτε να τραßήξετε την καλύτερη φωτογραφία της καριέρας σας. Δηλαδή από τη µία µεριά µπορείτε να σώσετε τη ζωή του George W. Bush ενώ από την άλλη µπορείτε να κερδίσετε το ßραßείο Πούλιτζερ φωτογραφίζοντας τον θάνατο του πιο ισχυρού ανθρώπου του πλανήτη.

Και ερχόµαστε στην ερώτηση (σας υπενθυµίζω ότι πρέπει να απαντήσετε µε πλήρη ειλικρίνεια):

Θα τραßούσατε έγχρωµη ή ασπρόµαυρη φωτογραφία;


Μπαίνει μια ξανθιά στη τράπεζα και κάνει αίτηση για προσωπικό δάνειο $5000 για δυο εβδομάδες να πάει διακοπές. Την ρωτάνε αν έχει κάποια περιουσία να βάλει υποθήκη. Να τους λέει έχω μια Ρολς Ροις αν σας κάνει εδώ είναι τα κλειδιά.

Της δίνει το δάνειο ο διευθυντής και μονολογεί, από ξανθιά τι να περιμένεις. Δίνει τα κλειδιά σε έναν υπάλληλο που παίρνει την Ρολς Ροις και την παρκάρει σε ασφαλές μέρος κλειδωμένο που είναι μόνο για την τράπεζα.

Σε δυο εβδομάδες γυρνάει η ξανθιά απο της διακοπές και ρωτάει πόσο είναι ο λογαριασμός να πληρώσει το δάνειο και τον τόκο.

$5011 δολάρια τής λέει ο διευθυντής και αυτή γράφει μια επιταγή για το ποσόν $5011. Ο διευθυντής δεν το χώνεψε και της έκανε την ερώτηση, ενώ έχετε τον τρόπο σας γιατί πήρατε δάνειο;

Μα καλέ Κε γενικέεε, που αλλού μπορούσα να παρκάρω ένα πανάκριβο αυτοκίνητο δυο εβδομάδες για $11 και να το βρω όπως το άφησα;;Με την υπογραφή...

Επιδημία μαλ...ίας έχει πέσει στις δηλώσεις; Mία ο Μήτσου, μία ο Τζιοβάνι, αύριο θα βγει ο Ντέμης και θα πει ότι η ΑΕΚ πάει για Τσάμπιονς Λιγκ...

24MEDIA NETWORK