Γηπεδικό ζήτημα Νο2

Γηπεδικό ζήτημα Νο2

"Τι άλλο να κάνω ρε καπετάνιε; Τους πιέζω όλους για το γήπεδο!"

"Γεια σας κ.Καραμανλή! Ο Αργύρης Μήτσου είμαι. Συγχαρητήρα για την... Nαι; Ναι; κ.Καραμανλή;"

"Κυρία Κουντουρά καλησπέρα! Ο Αργύρης ο Μήτσου είμαι. Με ακούτε; Κάνει διακοπές και δεν σας ακούω. κ.Κουντουρά;"

"Ο κ.Αβραμόπουλος; Ναι, ο Αργύρης Μήτσου είμαι. Ναι; Ναι; Με ακούτε;"

"Ναι, ο κ.Θεοχάρης...εεε... ο κ.Βασιλείου ήθελα να πω! Ο Αργύρης ο Μήτσου στο τηλέφωνο... Ποιον είπες σκουλίκι ρε;"

"ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!"

"Τον Κουλούρη τι τον ήθελες;"



Η Γεροντοκόρη

Γα-λάζια θα φορέσω ρούχα γιορτινά, όλες μου οι αγάπες έχουν γίνει μια, κυρΑστυνόμε μου. Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω τον Κωστάκη Πρωθυπουργό. Δεν το χάρηκεκαι πολύ όμως ... δεν τον είδα να χαμογελάει. Εκτός και αν ήθελε να δείξειμετριοπάθεια. Τόσος όγκος και μετριοπάθεια δεν πάει. Εμείς οι «ζουμεροί» είμαστεψώνια ρε Κώστα.

Να μου το θυμηθείτε, αυτόν τον ψήφισαν χοντρούληδες. Σου λέει, δεν μπορώ ναείμαι εγώ 120 κιλά και ο πρωθυπουργός 60 ... Αν βγάζαμε τον Γιώργο πουολημερίς και ολονυχτίς τρώει σόγια και κάνει ποδήλατο, δεν θα την γλιτώναμε... θα έκανε και την ζωή μας ποδήλατο. Ενώ τώρα, με τον Κωστάκη ολημερίς καιολονυχτίς θα τρώμε αρνιά. Βρακί δεν θα έχουμε να φορέσουμε στον κώλο μας (τώρααυτό δεν είναι και πολύ κακό) αλλά τουλάχιστον θα αποκτήσουμε χοληστερίνη.

Η Νατάσα από δίπλα, στο μπαλκόνι με το γουνικό στο πέτο, μου θύμισε την Μιμή.Πολύ συγκινητικό. Αν δεν έβγαινε ο Κωστάκης θα τον χώριζε ... Σου λέει τι τονπαντρεύτηκα; Μόνο για να τρώμε κοκορέτσια και να τρώει γλίστρες στο ποδόσφαιρο; Τον βλέπω που τον βλέπω κάθε πρωί δίπλα μου , ε ας με κάνει πρώτη κυρία να τοξεπεράσω.

Τυχερούλα Νατάσα ... ότι ελιά μάζεψες, μάζεψες. Τώρα θα φοράς τα καλά σουκαι θα καμαρώνεις.

Τι τις θέλαμε τις εκλογές κυρ Αστυνόμε; Γιατί δεν κάναμε μόνο exit polls; Αϊστο καλό και έψαχνα 4 ώρες που ψηφίζω. Αυτό που με συντάραξε ήταν οι παρενθέσειςδίπλα στα ονόματα των υποψηφίων. Είχαν τα «χαϊδευτικά» τους μήπως καιμπερδευτούμε και ψηφίσουμε άλλον. Ήταν μια κυρία στο ψηφοδέλτιο του Λ.Α.Ο.Σ πουτην λέγανε Σταυρούλα και μέσα σε παρένθεση ήταν (Ζουλιέν). Καλέ από πού και ωςπού βγήκε το Ζουλιέν; Από το Σταυρούλα χρυσή μου και τα Γρεβενά έγινες Ζουλιέναπό το Παρίσι;

Αυτό που θα θυμάμαι από αυτές τις εκλογές είναι τα πάνελ. Όλος ο καλός οκόσμος μαζεύτηκε. Πήγαιναν από κανάλι σε κανάλι. Γαϊτανάκι. Όποιος σηκωνότανεπήγαινε κάποιος άλλος και του έπαιρνε τη θέση. Μόνο μουσική δεν βάλανε, νατρέχουν όλοι γύρω από τις καρέκλες και όποιος μείνει χωρίς καρέκλα με το τέλοςτης μουσικής, να πηγαίνει σπίτι του. Ο Κούγιας πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείογια να καταθέσει την άποψη του. Ήταν πολύ σοβαρά αλλά έβαλε τις εκλογές πάνω απότην υγεία του. Εκεί στον ALPHA ευτυχώς είχαν ανοιχτές τις πόρτες και δενχρειάστηκε να πηδήξει τα κάγκελα.

Όλοι είχαν κάτι να πουν. Η Αννα Δρούζα που έχει θείο τον Αλογοσκούφη, τοαποκάλυψε, μεγάλες στιγμές. Μόνο η Γώγα, η ψυχολόγος έλειπε να αναλύσει τηνεξάρτηση της Αννας από τον θείο και πώς αυτό επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα Η Κουντουρά κυρ Αστυνόμε μου, τι πήγε να πει; Την βγάλαμε και βουλευτή ανάθεμάτα καλλιστεία. Πού πας μωρή Έλενα ξεβράκωτη στα αγγούρια; Έλεος ... Λυπήσουμας. Τι φταίξαμε; Γιατί δεν καθόσουνα στο περιοδικό να βγάζεις το χαρτζιλίκισου;
Όποιος την ψήφισε ρε, να τρώω εγώ να παίρνει τα κιλά αυτός. Αυτή ενδεχομένωςνα νόμιζε πως χθες είχαμε ευρωεκλογές. Αμφιβάλλω αν κατάλαβε τι έγινε. Θα τηςείπαν κιόλας ότι βγήκε βουλευτής και θα περιμένει πότε θα φορέσει το στέμμα καιτην κορδέλα.

Σιγά μην έλειπε η Ρούλα Κουρομηλά. Ευτυχώς δεν μαγείρεψε. Δόξα τω Θεώ. Τηνφαντάζεστε με τα κατσαρολάκια απέναντι από τον Χατζηνικολάου και δίπλα στηνΣπηλιωτόπουλο;
Είπε και αυτή τέσσερις προτάσεις και το έκανε το καθήκον της απέναντι στοκανάλι.

Βγήκε και η Γκερέκου σε παράθυρο. Πρώτη σε σταυρούς η Αντζελα. Σιγά και μηνδεν έβγαινε. Θα έπαιρνε το σπίτι, τον Τόλη και το παιδί από το χέρι και θαπήγαινε σε άλλο νησί. Το τι θα έταξε στους Κερκυραίους είναι ένα μυστήριο. Βάζωστοίχημα ένα ντεκαπάζ, πως ο Τόλης υποσχέθηκε 15 απανωτές συναυλίες και πρωινόξύπνημα των Κερκυραίων από μεγάφωνα που θα παίζουν το «Αυτοκολλητάκι» (όχι πείτεμου ... πόσο ερωτευμένος μπορεί να είσαι για να δεχτείς να πεις το «Αυτοκολλητάκι»;).

Αμ ο Ρέμος; Κάτσε άνθρωπέ μου να φας κάνα πατατάκι που βγήκες να μας πεις γιατο αποτέλεσμα; Δύο προτάσεις είπε και αυτές ασύντακτες. Έψαχνα να βρωυποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο. Τραγούδα που το ξέρεις καλά και άσε τα πολιτικάγια την Μιμή Ντενίση που το κατέχει το άθλημα. Τα είχε με τον Τρίτση άλλωστεκάτι θα αποκόμισε. Έκανε το μαλλί λάχανο και πήγε στον ANT1 η Μιμή. Ευτυχώς πουδεν προσέφερε δωρεάν προσκλήσεις για το Βίκτωρ -Βικτώρια. Ερωτοτροπούσε με τονΚακουλίδη, έφτιαχνε το μαλλί, έπιανε λίγο και πηγούνι δήθεν ότι στοχαζόταν καιπάει και αυτή. Έβγαλε την χώρα από το αδιέξοδο.

Η καλύτερη επιθεώρηση της χρονιάς ήταν το προχθεσινό βράδυ. Ήταν και μιας πρώτηςτάξεως ευκαιρία να χαλάσουμε την νηστεία και να το ρίξουμε στα σουβλάκια.

- Εκλογές έχουμε ρε Τασία, άσε τον ταραμά και πάρε τον Μήτσο στην γωνία ναφέρει 6 δίπιτα από όλα.

Για τον μόνο που χαίρομαι πραγματικά και από την καρδιά μου είναι για τονΑστυνόμο Θεοχάρη. Πρώτο έδρανο θα κάθεται με την στολή και τα παράσημα και μόλιςανάβουν τα αίματα σε καμιά τροπολογία θα αρχίζει να κατεβάζει καντήλια, να σπάεικαρέκλες, έδρανα, να φτύνει και να ψάχνει την κάμερα για κοντινό.
Προειδοποιώ τους υπόλοιπους βουλευτές να μαζέψουν ότι φάκελο υπάρχει γιατί θατους κάνει ρημαδιό. Δεν πιστεύω τώρα που έγινε βουλευτής να μην μπορεί να παίξειστο «Καλημέρα Ζωή» ; Δεν θα το αντέξω Χριστέ μου. Μια χαρά είχα και εγώ και τηνχάνω. Ποιος θα κατατροπώνει τον Ευλογητό (Ευλογητός ο Θεός ημών), τον Εξορκιστή,τον Ρόκυ νο 1 ... Να βγούμε όλοι στους δρόμους αδέρφια με κυρίαρχο σύνθημα:Θεοχάρη, Θεοχάρη άσε την Βουλή και κάνε μας την χάρη!

Ότι φάγαμε, φάγαμε αδέρφια. Τα κεφάλια μέσα τώρα. Τίποτα δεν άλλαξε. Εγώ πάλιστην δουλειά ήρθα σήμερα και εξακολουθώ να είμαι χωρίς γκόμενο. Ρε Κωστάκη τόσα και τόσα υποσχέθηκες ... για να βρω και εγώ ένα καλό παιδίμιλιά δεν έβγαλες.

Κυρ Αστυνόμε ... είστε για ένα «exit poll» κατά τις 11, σπίτι μου;



Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι ßλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον µπαµπά του:
- Μπαµπά, τι είναι η πολιτική; Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιηµένος που ο γιος του δείχνει σηµάδια ωρίµανσης, του απαντάει µε ένα παράδειγµα:
- Κοίταξε παιδί µου... Μια χώρα είναι σαν µια οικογένεια. Πάρε για παράδειγµα τη δική µας. Η µαµά, είναι σαν την κυßέρνηση, κανονίζει τα πάντα µέσα στο σπίτι. Εγώ, ο πατέρας, είµαι σαν το µεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονοµία του σπιτιού. Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Εσύ, είσαι η κοινή γνώµη που παρατηρεί τα όσα συµßαίνουν γύρω της. Τέλος, το µωρό που έχουνε σπίτι συµßολίζει το µέλλoν της χώρας. Σκέψου τα όλα αυτά το ßράδυ, και αύριο θα συζητήσουµε για τα συµπεράσµατα που έßγαλες, εντάξει;
- Εντάξει µπαµπά, απαντάει ο µικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεßάτι του.
Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάµατα από την κούνια του µωρού.
Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και ßλέπει ότι το µωρό έχει λερωθεί... Πηγαίνει στην κρεßατοκάµαρα να το πει στην µητέρα του, ανοίγει την πόρτα και ßλέπει µόνο τη µητέρα του στο κρεßάτι να κοιµάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός! Από την µισάνοιχτη πόρτα του δωµατίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύßους... πλησιάζει, κοιτάει και ßλέπει τον πατέρα του µε την υπηρέτρια στα τέσσερα!
Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!
"Tι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την µαµά? θα δει τον µπαµπά µε την υπηρέτρια, να διακόψω τον µπαµπά; Nτρέποµαι, και ποιος θα αλλάξει το µωρό; Eγώ δεν ξέρω να το κάνω..."
Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο.
Το επόµενο µεσηµέρι, µετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:
- Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;
- Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.
- Και τι συµπέρασµα έßγαλες; - Όταν η κυßέρνηση κοιµάται, το µεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη, η κοινή γνώµη αδιαφορεί, και το µέλλον της χώρας είναι ßυθισµένο στα σκατά!













Με την υπογραφή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK