Γκέλαρε πρώτα στον πάγκο το κουτάκι!

Η πορεία που διέγραψε το 500άρι κουτί της μπύρας πριν προσγειωθεί στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ και τι έλεγαν σχετικά στον Παναθηναϊκό.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Για την ιστορία με το «500άρι» κουτάκι της μπύρας που χτύπησε στον δεξιό κρόταφο τον Βλάνταν Ιβιτς στο 54ο λεπτό του ντέρμπι της Λεωφόρου και τα όσα ακολούθησαν, θα μιλάμε και θα γράφουμε για μέρες. Υπάρχει κι ένα επιπλέον παρασκήνιο για το τι έγινε σ’ εκείνη την απαράδεκτη ενέργεια του ανεγκέφαλου οπαδού του Παναθηναϊκού.

Το κουτάκι της μπύρας που πετάχτηκε δεν βρήκε απευθείας «στόχο», αλλά όπως έλεγε άνθρωπος που παρακολούθησε την πορεία του ιπτάμενου αντικειμένου, αυτό χτύπησε πρώτα στον πάγκο πάνω απ’ τον Ιβιτς (γκέλαρε) και μετά χτύπησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να φύγει λίγο πιο εκεί, αλλά ο συνδυασμός των πραγμάτων ήταν πραγματικά «εκρηκτικός».

Απ’ τον Παναθηναϊκό λεγόταν, επίσης, πως το κουτί της μπύρας δεν ήταν γεμάτο, αλλά άδειο και τονιζόταν μάλιστα, πως γι’ αυτό και δεν έφυγε προς τα πίσω ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όπως θα γινόταν αν ήταν πραγματικά γεμάτο…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK