Grexit από υπάλληλο της ΓΓΑ!

Ο Κώστας Καίσαρης αποκαλύπτει για ποιούς λόγους η ενδεχόμενη πτώση της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ προκαλεί ποδοσφαιρικό Grexit.

Grexit από υπάλληλο της ΓΓΑ!

Τo Grexit ξανά προ των πυλών. Με προσφυγήμάλιστα, κατά της ΤροπολογίαςΚοντονή, για τον διορισμό της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, από υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!

Πάει να γίνει κι αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο!Να ρίξει την Επιτροπή Κουτσοκουμνη-Δρόσου, υπάλληλος της ΓΓΑ. Πρόκειται για τον δικηγόρο Ανδρέα Μαλάτο, ο οποίος στο οργανόγραμμα της ΓΓΑ, που είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο,αναφέρεται,σαν διευθυντής της " διεύθυνσης άθλησης, για όλους" κλπ με καταχωρημένο το υπηρεσιακό του τηλέφωνο.

Το θέμα είναι υπαρκτό και το είχε αναδείξει πρώτο το Contra.gr στις 3 Νοεμβρίου στο ρεπoρτάζ " τρέχει ο Κοντονής". Oταν και είχαμε επισημάνει το παράτυπο,της σχετικής Τροπολογίας και τη τσαπατσουλιά-Κοντονή.

Ότι η ΕΠΟ δηλαδή, δεν είναι ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ να διορίζει ο εποπτεύον Υπουργός,τη διοίκηση. Το διοικητικό της συμβούλιο,είτε εκλέγεται από τη γενική συνέλευση, είτε διορίζεται από το αρμόδιο δικαστήριο.

Είχαμε επισημάνει μάλιστα, "αν μια Ποδοσφαιρική Ένωση προσφύγει στα δικαστήρια,θα τα τινάξει όλα,στον αέρα". Αυτό τελικά έρχεται να γίνει με τη προσφυγή-Μαλάτου. Αν πέσει όμως η Επιτροπή Εξομάλυνσης,αυτόματα σημαίνει Grexit.

Την FIFA δεν τη ενδιαφέρει το πως και το γιατί. Αν τελικά , με τον έναν η τον άλλον τρόπο, κηρυχθεί έκπτωτη η Επιτροπή, που διόρισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία, το ελληνικό ποδόσφαιρο τίθεται αυτόματα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Κι αυτό, επειδή ο Κοντονής δεν ακολούθησε τον νομότυπο δρόμο. Αντί να καταθέσει Τροπολογία να ζητήσει τον διορισμό της Επιτροπής Εξομάλυνσηςαπό το Πρωτοδικείο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK