H εφορια και όχι η Κίνα "διώχνει" τον Μπουρούση από τον Παναθηναϊκό

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Μπουρούσης πιθανώς να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν είναι τα πολλά λεφτά των Κινέζων αλλά η ελληνική εφορία η οποία έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Στο βάθος της ιστορίας και μία ευρωπαϊκή ομάδα.

H εφορια και όχι η Κίνα "διώχνει" τον Μπουρούση από τον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI SPORTS

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το γάμο του με τον Παναθηναϊκό (12/7/2016) ο Γιάννης Μπουρούσης ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο με τους πράσινους, διαζύγιο που δεν το λες και συναινετικό… Τι κι αν έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Αυτό δεν… προβλέπεται να εφαρμοστεί και ο λόγος έχει να κάνει με την εφορία, όπως σιγοψιθυρίζουν κάποιοι που ξέρουν το παρασκήνιο της ιστορίας. Την πληρωμή της εφορίας για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου, είχαν αναλάβει οι «πράσινοι», αλλά ενόψει του 2ου χρόνου όπου το συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη είναι πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ενημερώθηκε, όπως ακούγεται από καλά ενημερωμένες πηγές, ότι θα πρέπει να την καλύψει μόνος του!

Ουσιαστικά είναι ένας έμμεσος τρόπος να του πουν «δεν σε θέλουμε» και «ψάξε αλλού για ομάδα». Ο «Μπουρού» δεν είναι από τους τύπους που θα «κάτσουν» πάνω στο συμβόλαιο και εδώ και καιρό «ψάχνεται» για το εξωτερικό.

Όχι για την Κίνα, γιατί πέφτει… μακριά όσα χρήματα και να του τάζουν, αλλά για την Ευρώπη και δη την Μπασκόνια που έχει μία διαχρονική αγάπη προς το πρόσωπό του.

Ν.N.

News 24/7

24MEDIA NETWORK