H ΠΑΟΚιάδα

H ΠΑΟΚιάδα
Καλησπέρα Αδέρφια.

Σας γράγω γιατί πικράθηκα με αυτά που διάβασα... Καταρχάς είμαι ένας ΠΑΟΚτζης που προσπαθεί πάντα να είναι σωστός με την ομάδα του. Με μεγάλη πικρία αντιλήφθηκα πως η ομάδα μου "έφαγε" τέτοια καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ. Αλλά τώρα ακολουθεί και το μεγάλο λάθος που θα συμβεί (και είμαι σίγουρος για αυτό).

Εγώ είδα μια καταπληκτική ομάδα να παίζει. Όπως όλοι είδαμε η Μακάμπι έπαιζε από ένα σημείο και μετά με 11 πίσω από την σέντρα.Τα μαρκαρίσματά της τα θεώρησα αισχρά το λιγότερο. Αν είναι δυνατόν. Και ο Ανατολάκης που θεωρείται από πολλούς "φονιάς" θα πρέπει να πάρει μαθήματα από τους τύπους. Δρεπάνια. Η αφήνεις την μπάλα ή χάνεις τα πόδια.

Το βασικό όμως είναι να δούμε το σεντόνι. Να πωρωθούνε οι παίχτες μας και να δείξουνε στον κόσμο ότι είναι μια ομάδα με τσαγανό, με "φρύδια" και με αξία και όχι μια ομαδούλα απλά για να υπάρχει.

Όσο για την ποινή. Αν πραγματικά ήξερε η διοίκηση για την ύπαρξή της τότε είναι υπαίτιοι όλοι τους. Έλεος πια! Καποιος πρέπει να γράψει ένα νέο έπος την "ΠΑΟΚΙΑΔΑ". Τόσα χρόνια Μπατατούδη να τρέχουμε και να μην φτάνουμε και ξαφνικά πάνω που ορθοπόδησε η ομάδα... πάλι από διαδικαστικά το όνειρο γίνετε εφιάλτης.

Αδέρφια τώρα, όπως και πάντα, είναι που η ομάδα χρειάζεται να είμαστε κοντά της. Ο Αναστασιάδης μας χάρισε κουπίτσα πρόπερσι, πέρσι την τρίτη θέση και η αλήθεια είναι πως φέτος η ομάδα είναι πιο δυνατή από πέρσι. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε τις μιζέριες. Αφήστε τους "δήθεν" και τους "προπονητές του καναπέ" να λένε φανφάρες. Εμείς από κοντά.

Το μόνο που φοβάμαι είναι μην οι παίχτες την δούνε ποντίκια και αρχίσουνε να πηδάνε από το πλοίο. Η αλήθεια είναι πως τώρα περνάμε μια πολή ευχάριστη αποτοξίνωση. Φτιάνουμε βάσεις. Και σιγά σιγά θα βρούμε και φραγκάκια. Ο Δικέφαλος να είναι καλά και θα δούμε και κούπες και τα πάντα.

ΥΓ: Αυτοί που θέλουνε να διώξουνε τον Αναστασιάδη γιατί το θέλουν; Για να βολευτούνε με μια ομαδούλα ή γιατί καταλάβανε πως ο ΠΑΟΚ απειλεί τις υπόλοιπες ομάδες;

Ευχαριστώ για τον χρόνο παίδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK