H περιπετειώδης ζωή του Κούτρη και τα... φτερά του Κουρμπέλη

Στον απόηχο του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, το Contra.gr... σκαλίζει τον αθλητικό Τύπο και σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε ζουμερά παρασκήνια για τον Ομπράντοβιτς του Ολυμπιακού, τη ζωή σαν ταινία του Κούτρη, την ατάκα του Βέλλιου για επιστροφή στην Ελλάδα, όπως επίσης και για τον "Γερμανό" Κουρμπέλη.

H περιπετειώδης ζωή του Κούτρη και τα... φτερά του Κουρμπέλη

"ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ... ΠΕΘΑΝΩ ΗΡΑΚΛΗΣ"

Αρχίζουμε την... παρασκηνιακή ανάγνωση των εφημερίδων με τη στήλη " True Stories " του " EΘΝΟΥΣ " και διαβάζουμε για το πολύκροτο θέμα Βέλλιου που δεν παίζει στη Νότιγχαμ και ξέσπασε μέσω του... πατέρα του ο οποίος έγραψε στα social media:

" Ντροπή και αηδία. 17ο παιχνίδι εκτός 20άδας και το βασικό σέντερ φορ τραυματίας. Οι μάσκες έπεσαν. Κρίμα με Έλληνες ιδιοκτήτες. Και στην pre-season έβαλε 5 γκολ από τα 8 που έβαλε όλη η ομάδα. Συγχαρητήρια..."

Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να επιστρέψει το όνομα του Έλληνα φορ στις λίστες των ελληνικών κλαμπ.

Όμως, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Βέλλιος δεν βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ φέρεται να έχει σχολιάσει την πιθανότητα μετακίνησής του σε ομάδα της Super League Σουρωτή ως εξής: " Στην Ελλάδα προτιμώ να... πεθάνω Ηρακλής."

ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ... ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ;

Συνεχίζουμε με τα "True Stories" και πάλι από την εφημερίδα " ΕΘΝΟΣ" και επικεντρωνόμαστε στο θέμα Κουρμπέλη. Η Λειψία ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζει για τη μεσαία γραμμή της έχει συμπεριλάβει και αυτό του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Το πουλέν του Μαρίνου Ουζουνίδη πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με το "τριφύλλι" και δεν είναι τυχαίο που η ομάδα την οποία σπονσοράρει η Red Bull τον έχει τσεκάρει στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λειψία το προσεχές καλοκαίρι χάνει τον Κεϊτά που πάει στη Λίβερπουλ έναντι 80.000.000 ευρώ και τον Κάιζερ που μένει ελεύθερος. "Τρύπα" δηλαδή στα χαφ, ωστόσο η τελική απόφαση για το αν θα γίνει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον τεχνικό του γερμανικού κλαμπ, Ραλφ Χέιζενχιτλ και τα report που θα λάβει από το τμήμα σκάουτινγκ.

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΑΙΝΙΑ

Στην " SPORTDAY " διαβάζουμε αφιέρωμα στη ζωή του Λεονάρντο Κούτρη. Πώς ο νεαρός αριστερός μπακ έφτασε να παίζει στον Ολυμπιακό, έχοντας ξεκινήσει από την υπό διάλυση Εργοτέλη. Ήταν τότε που η μητέρα του έκανε καθαριότητες στο γήπεδο για να μπορεί να στηρίξει το όνειρο του γιου της να γίνει ποδοσφαιριστής και να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Αποκαλύπτεται μάλιστα ότι ο Κούτρης πήγε στον ΠΑΣ με συμβόλαιο 15.000 ευρώ το χρόνο και αρνήθηκε τον ΑΠΟΕΛ που του έδινε τα τετραπλάσια, καθώς τον συμβούλεψαν να παραμείνει στην Ελλάδα γιατί είχε όλα τα φόντα να αγωνιστεί σ' ένα μεγάλο κλαμπ και τα κατάφερε! Κι όλα αυτά χάρη στη μητέρα του που της αφιέρωσε άλλωστε και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό, η ηρωίδα μάνα μάλιστα συγκινήθηκε με την πράξη του γιου της και δάκρυσε...

ΕΡΝΑΝΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ... ΑΡΑΟΥΧΟ

Ο Ερνάνι παίζει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά στην Ένωση όπως διαβάζουμε στο " ΕΘΝΟΣ " δεν βιάζονται καθόλου με την περίπτωσή του Πορτογάλου, καθώς φοβούνται μην πάθουν... Αραούχο.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε καμία περίπτωση οι "κιτρινόμαυροι" δεν θα μπουν στη διαδικασία να πάρουν έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν μετά το καλοκαίρι, βάζοντας οψιόν αγοράς στη συμφωνία δανεισμού.

ΕΝΑΣ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;

Στην "LIVESPORT" γίνεται απόδοση σέρβικου ρεπορτάζ που θέλει τον Ολυμπιακό να ενισχύεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα με τον Ιβάν Ομπράντοβιτς (ξανά).

Τονίζεται όμως από την εφημερίδα ότι για τους "ερυθρόλευκους" προτεραιότητα έχει μία ελληνική λύση με τον Τοροσίδη (περνώντας αριστερά τον Φιγκέιρας) ή τους Λυκογιάννη - Τσιμίκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK