H τακτική του Χουλτ, το ερυθρόλευκο μέλλον των Μπεν - Σιώπη και ο ρέφερι στο ΑΕΚ-Μίλαν

Πώς σχολιάζει ο Νίκλας Χουλτ τις κουβέντες για την εν Ελλάδι καριέρα του, ποιος θα κρίνει την παρουσία των Μπεν - Σιώπη στον Ολυμπιακό, γιατί ο οιωνός για την ΑΕΚ είναι πιο μαύρος κι από τη στολή του διαιτητή και ποια στηρίζει τον Μάνταλο. Αυτά είναι τα πιο παρασκηνιακά παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο.

H τακτική του Χουλτ, το ερυθρόλευκο μέλλον των Μπεν - Σιώπη και ο ρέφερι στο ΑΕΚ-Μίλαν

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ

Στην εφημερίδα "LIVE Sport" θα διαβάσεις πως ο Νίκλας Χουλτ διαψεύδει στο περιβάλλον του πως τον έχει προσεγγίσει οποιαδήποτε ομάδα προκειμένου να υπογράψει, εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό μέσω προσφυγής, ότι απολαμβάνει την παρουσία του στο "τριφύλλι" και πως δεν θα λειτουργούσε ποτέ ανέντιμα. Για να ξέρουμε τι λέμε πάντως. Έχει ήδη μία απόπειρα προσφυγής, στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και όλο κι ενοχλούν τους μάνατζέρ του συγκεκριμένη άνθρωποι. Ο Τσάρλυ δεν έγραψε αυθαίρετα το κείμενό του.

"ΨΗΝΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΜΠΕΝ. ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ;

Ο "τρελός του χωριού" στην εφημερίδα Sportday φέρνει στην επιφάνεια το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μοχάμεντ Μπεν του Ολυμπιακού. Πώς το συνδέει; Ξέχωρα από τις... αδερφικές σχέσεις των δύο ομάδων, υπάρχει και ο κόουτς Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον οποίο ο Μπεν συνυπήρξε στον Πανιώνιο. Να το τρίγωνο, όχι ερωτικό, μεταγραφικό! Όλα θα εξαρτηθούν βέβαια από την πορεία των Εμενίκε - Τζούρτζεβιτς. Διότι αν οι δυο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού συνεχίσουν στις ίδιες χαμηλές ταχύτητες, τότε ο Μπεν θα είναι απαραίτητος. Μάλιστα στο ίδιο κείμενο διαβάζουμε για άμεση ανανέωση του συμβολαίου του για να 'χουν στον Πειραιά το κεφάλι τους ήσυχο.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ

Όχι πως έχει καμία σχέση με τον Μπεν, αλλά ένας ίσως φύγει κι ένας ίσως έρθει. Διότι πολλή κουβέντα γίνεται για ενδεχόμενη επιστροφή του Μανώλη Σιώπη στον Πειραιά τώρα που στο τιμόνι βρίσκεται ο Τάκης Λεμονής. Στη στήλη "Νιάου Νιάου στα κεραμίδια" της Γάτας αλιεύσαμε την πληροφορία, διαβάζοντας πως ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά σε "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια. Ίσως να έχει να κάνει και με το σενάριο πρόωρης φυγής του Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος μοιάζει να μην ταιριάζει στον νυν προπονητή του Ολυμπιακού. Προφανώς δεν είναι τυχαίο πως στον "Ευαγγελιστή" της ίδιας εφημερίδας διαβάσαμε πως τον Βέλγο χαφ καλοβλέπει η Σταντάρ Λιέγης.

ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΑ ΣΤΟ ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ

Αν στην ΑΕΚ περιμένουν ο διαιτητής Μανουέλ Ζορζ ντε Σόουζα να φέρει... γούρι ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Μίλαν, την... έβαψαν. Όπως διαβάζουμε στην Piazza της "Livesport" για τον Πορτογάλο, είχε σφυρίξει στο πρόσφατο 3-2 της Αθλέτικ Μπιλμπάο επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, στο περυσινό Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σέβα 0-0, στο Μάιντς-Αστέρας Τρίπολης 1-0 και στο Αστέρας Τρίπολης-Μπεσίκτας 0-0. Μην ψάξεις, δηλαδή, για νίκη ελληνικής ομάδας. Δεν θα βρεις...

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει ανάγκη τους δικούς του ανθρώπους. Να νιώσει πως σε μια τόσο δύσκολη, επαγγελματική και προσωπική, στιγμή έχει τα στηρίγματά του. Από την ΑΕΚ προετοιμάζουν το νέο συμβόλαιο, άρα εκεί είναι... καλυμμένος. Στο άλλο μέτωπο, έχει τη σύντροφό του Χριστίνα να στέκεται δίπλα του και να του σφίγγει το χέρι. Πώς τον χαρακτήρισε στα social; "Λιοντάρι μου". Διότι "οι δυσκολίες κάνουν κάποιους ανθρώπους να σπάνε. Άλλους να σπάνε ρεκόρ", όπως συμπλήρωσε στο ποστάρισμά της.

Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ

Νωρίς είναι ακόμη για να κληθεί εκ νέου στην εθνική ομάδα ο Νίκος Καρέλης. Μόλις το Σάββατο ο Έλληνας επιθετικός της Γκενκ έπαιξε το πρώτο παιχνίδι του στο βέλγικο πρωτάθλημα ύστερα από 10 μήνες, χάνοντας μάλιστα πέναλτι, και σύμφωνα με τον "Πληροφοριοδότη" της Ώρας δεν βρίσκεται ακόμη στο πλάνο του Μίχαελ Σκίμπε για τα δυο ματς με τους Κροάτες στις 9 και 12 Νοεμβρίου, παρά την εκτίμηση στην ποδοσφαιρική αξία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK