Η αδερφή τουCR7καιo "βάζελος" Αργυρός

Πρώτα επισκέφθηκε το κέντρο όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μετά πήγε στην Τούμπα η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η φιλία της Κάτια Αβεϊρο με τον Έλληνα τραγουδιστη που την ανέβασε στην πίστα, το τραγούδι που είπε, η...σχέση της με την Μάρτα (πρώην κυρία Ρομπέρτο) και ο... Παναθηναίκός!

Η αδερφή τουCR7καιo "βάζελος" Αργυρός

Μετά την Μάρτα, την πρώην κυρία Ρομπέρτο δηλαδή, που δεν έχει κρύψει πως είναι φαν του Κωνσταντίνου Αργυρού, μια ακόμη... διάσημη της ιβηρικής χερσονήσου αποτελεί... μέλος του φαν κλάμπ του Έλληνα τραγουδιστή. Ο λόγος για την Κάτια Αβέϊρο, την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία παρεμπιπτόντως ακολουθεί καριέρα αοιδού στην Πορτογαλία!

Και είναι πολύ δημοφιλής, αν κρίνουμε απο τους 225.000 ακόλουθους που έχει στο instagram(για να κάνετε την συγκριση, η Μάρτα έχει 25.000 στο ίδιο μέσο κοινων ικης δικτύωσης).Όποτε ,λοιπόν, της δίνεται η ευκαιρία να βρεθεί στην Ελλάδα – κυρίως ως “πρέσβειρα” της Σπόρτινγκ Λισαβώνας – το εκμεταλεύεται και πηγαίνει να ακούσει τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Αργυρο, στο κέντρο όπου αυτός εμφανίζεται...

Το είχε κάνει τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αθήνα, το επανέλαβε την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια η αδερφή του Ρονάλντο πρώτα επισκέφτηκε το Vogue Clubόπου τραγουδανε Αργυρός- Φουρέϊρα και μετά (την Κυριακή) βρέθηκε στην Τούμπα, φιλοξενούμενη του Ιβάν σαββίδη στην σουίτα του και παρακολούθησε το ΠΑΟΚ - Πανιώνιος.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αργυρός την κάλεσε στην πίστα και η Κάτια Αβέϊρο όχι μόνο ανταποκρίθηκε άμεσα αλλά του ... πήρε και το μικρόφωνο για να πεί ένα τραγούδι του Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Κάτια Αβέϊρο διατηρούν φιλική σχέση ενώ εκτός απο το τραγούδι τους... ενώνει και το ποδόσφαιρο. Δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού ο Αργυρός, αδερφή τουCR 7η Αβέϊρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK