Η ΑΕΚ δεν έπαιζε, αλλά ήταν σα να... παίζει!

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να είναι σε... διακοπές λόγω του Πάσχα, το μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου περίμεναν με αγωνία. Τελικά στο 90ο λεπτό έγινε το... θαύμα με δέκα παίκτες(!) και στην Ένωση... πανηγυρίζουν (VIDEO).

Η ΑΕΚ δεν έπαιζε, αλλά ήταν σα να... παίζει!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ΑΕΚ έκλεισε ένα σπουδαίο deal. Απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Μάρκο Λιβάγια και ρήτρα απόκτησης 1.800.000€ μέχρι τα τέλη Μαΐου. Όπως εξελίσσεται η σεζόν, το συγκεκριμένο ποσό μοιάζει... πασατέμπος μπροστά στην αξία του Κροάτη επιθετικού.

Βέβαια, το καλοκαίρι η Ένωση πήρε και τον Σέρχιο Αραούχο δανεικό, χωρίς οψιόν αγοράς όμως. Και οι δυο παίκτες ήρθαν από την Λας Πάλμας, που μετά το σημερινό αποτέλεσμα κόντρα στην Λεβάντε, είναι με το ενάμιση πόδι στη δεύτερη κατηγορία ( 10 πόντους από τη σωτηρία).

Η ομάδα του Πάκο Χιμένεθ μάλιστα κατάφερε να χάσει παίζοντας με παίκτη παραπάνω στο 90ο λεπτό (2-1), κάτι που αποτελεί και ψυχολογική... μαχαιριά για τους παίκτες του.

Τι σημαίνει αυτό για την ΑΕΚ; Πως μπορεί να διαπραγματευτεί πλέον από θέση ισχύος, καθώς οι Ισπανοί πρέπει να ρίξουν αρκετά το μπάτζετ τους την ερχόμενη σεζόν σε περίπτωση που υποβιβαστούν.

Δεν αποκλείεται λοιπόν μετά το Πάσχα να γίνουν συζητήσεις τόσο για τον Λιβάγια όσο και τον Αραούχο σε άλλες... τιμές πλέον. Το γεγονός είναι πως Κυριακή του Πάσχα έγινε το... θαύμα και η Λας Πάλμας μάλλον κούνησε μαντήλι στην Πριμέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK