Η ΑΕΚ κοιτάζει μπροστά

Η ΑΕΚ κοιτάζει μπροστά
Χάσαμε λοιπόν την Κυριακή από τον Ιωνικό. Ε και? Τι έγινε? Οι απανταχού ΑΕΚτζήδες είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και τις χαρές που μας έδωσε για φέτος. Οι παίκτες δεν άντεξαν την πίεση. Φυσιολογικό για μια ομάδα που τώρα χτίζεται. Οι βάσεις μπαίνουν και τα βήματα προόδου είναι τεράστια. Το μέλλον μας ανήκει. Αφήστε τους άλλους να ανησυχούν για το πρωτάθλημα. Το άγχος βοηθάει. Πρέπει να μάθουμε να το υπενικούμε αν θέλουμε να φτιάξουμε την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε.

Αφήστε τον Ολυμπιακό να παίζει με την Κέρκυρα και τον Παναθηναικό να αδιαφορεί για τον ΟΦΗ. Αφήστε τις διαιτησίες που γνωρίζουν ότι θα έχουν πριν τα ματς με αποτέλεσμα να πετάνε στο γήπεδο (άγχος? ποιοαγχος?) Στην Ευρώπη βέβαια ο Ολυμπιακός καταρρέει. Γιατί άραγε? Μήπως γιατί δεν έμαθε ποτέ να παίζει με άγχος?

Ακούω να λέγεται ότι όποιος δεν βγει στο champions league καταστρέφεται.
Ίσως οι αιώνιοι ναι. Η ΑΕΚ δεν το νομίζω. ΜΕ 45.000 στο γήπεδο δεν φοβόμαστε κανέναν. Με σωστή διαχείριση στις μεταγραφές τη νέα χρονιά θα είναι όλα δικά μας. Η ΑΕΚ πρέπει να κυνηγήσει τα δύο τελευταία ματς χωρίς άγχος. Αν κερδίσει τον Παναθηναικό έχει καλώς. Σε περίπτωση που το ματς οδεύει στην ισοπαλία θα πρέπει να αφουγκραστούμε το λαό της ομάδας. Νίκη για τον Παναθηναικό.

Τέλος κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στον Σάντος. Είναι μεγάλος προπονητής και θα πρέπει να μείνει και να δουλέψει στην ΑΕΚ πολλά χρόνια. Να μάθουμε σε ένα τρόπο παιχνιδιού και οι παίκτες να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Αυτά για ηττοπάθειες κλπ κλπ, τα γράφουν δημοσιογράφοι που θέλουν το κακό της ΑΕΚ και καμία σχέση δεν έχουν με το ποδόσφαιρο.

Ενα χαριτωμένο ρητό αναφέρει: Οι κακοί παίκτες γίνονται προπονητές και οι κακοί προπονητές γίνονται δημοσιογράφοι. Είναι αυτοί που τα ξέρουν όλα, κάνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις, κρίνουν τους πάντες και που θα είχαν την ικανότητα να κατεβάσουν μια ομάδα 4 κατηγορίες σε 4 χρόνια. Μην τους ακούτε, μην τους διαβάζετε. Καταγράφουν την ιστορία, μάλιστα δε, τις περισσότερες φορές λανθασμένα και ανεύθυνα. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ. Ευτυχώς, η ιστορία ΓΡΑΦΕΤΑΙ από άλλους.

Φάνης Χανδάνος

News 24/7

24MEDIA NETWORK