Η ΑΕΛ πήρε προπονητή που προτιμά να έχει άλλο ρόλο!

Λίγες εβδομάδες προτού ανακοινωθεί από την ΑΕΛ, ο Τζάκι Ματάισεν είχε αποκαλύψει συζητήσεις με τον Αλέξη Κούγια για να αναλάβει την ομάδα! Στην ίδια συνέντευξη, τόνισε πως του ταιριάζει καλύτερα άλλος ρόλος, από εκείνον του προπονητή!

Η ΑΕΛ πήρε προπονητή που προτιμά να έχει άλλο ρόλο!
mataisen ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως φαίνεται ο έμπειρος τεχνικός θα μπορούσε να καθόταν στον πάγκο των "βυσσινί" από την περσινή κιόλας περίοδο. O ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο humo.be, είχε πρόταση από τον Αλέξη Κούγια τις τελευταίες ημέρες της περασμένης περιόδου, την οποία όμως απέρριψε.

Ο λόγος; Οικογενειακός και γιατί... πίστευε πως ο ρόλος του προπονητή, ίσως, πλέον να μην τον... συγκινεί.

"Πριν λίγους μήνες μίλησα με την Λάρισα. Θα μπορούσα να αναλάβω το ρόλο για τις τελευταίες ημέρες του πρωταθλήματος. Ούτως ή άλλως η σεζόν είχε τελειώσει με την Βέστερλο. Δεν ήταν όμως αυτό που έψαχνα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Πιστεύω πως στα τελευταία κλαμπ που εργάστηκα (Λέουβεν, Βέστερλο) μου ταίριαζε περισσότερο ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή και λιγότερο αυτός του προπονητή λόγω της εμπειρίας μου".

Στη συνέχεια ο Τζάκι Ματάισεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα:

"Είναι μία από τις ομορφότερες χώρες που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος. Με άγγιξε το πέρασμα μου. Να πω την αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι, είναι περίεργο που απέρριψα την Λάρισα, όμως έπρεπε να σκεφτώ την οικογένεια μου".

Κλείνοντας τόνισε πόσο τον στεναχώρησε το γεγονός πως είδε συνανθρώπους μας να κοιμούνται κάτω από γέφυρες και σε φανάρια, δείγμα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK