Η ΑΕΛ τον άφησε να πάει Σλοβενία, αυτός βρέθηκε... Τουρκία

Είτε κάποιος είπε ψέματα είτε ο Άντναν Αγκάνοβιτς... έχασε το δρόμο κι από τη Σλοβενία βρέθηκε κατά λάθος... Τουρκία για να κλείσει στη νέα ομάδα του.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Αντνάν Αγκάνοβιτς EUROKINISSI

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για το διαζύγιο με τον Άντναν Αγκάνοβιτς και το μέλλον ήταν ξεκάθαρη. Η αποχώρηση αφορούσε " σοβαρό λόγο" και ο 30χρονος μεσοεπιθετικός πρόκειται να " συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβενία".

Όλα αυτά αυτά λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας. Μάλιστα οι "βυσσινί" τον ευχαρίστησαν για όλα όσα προσέφερε, κάνοντας λόγο για " υψηλού επιπέδου αρχές και νοημοσύνη".

Μια ώρα μετά βέβαια, στις 11:40, ο Κροάτης άσος ανακοινωνόταν από την τουρκική Αλτάι της Σμύρνης, η οποία ως νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία, ενισχύει μέρα με τη μέρα το ελλιπές ρόστερ της. Υπέγραψε μάλιστα για δύο χρόνια, ασχέτως αν στην Wikipedia τον είχαν στείλει αρχικά στην κυπριακή ΑΕΛ.

Σ' αυτήν την περίπτωση δύο τινά ισχύουν: είτε η ΑΕΛ είχε λανθασμένη πληροφόρηση επί του θέματος είτε ο Αγκάνοβιτς στο δρόμο για τη Σλοβενία έχασε τον προσανατολισμό του καταλήγοντας στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Διαλέγετε και παίρνετε...

Μήπως τώρα έχασε καθόλου από την " αντρική συμπεριφορά με την πραγματική έννοια" που τον διέκρινε όσο έπαιζε στο "αλογάκι";

News 24/7

24MEDIA NETWORK