Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ήταν σε διπλό ταμπλό

Αφορμή, για την επίσημη τοποθέτηση του Παναθηναϊκού, ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η αιτία διαφορετική.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
giannakopoulos EUROKINISSI

Επισήμως ο Παναθηναϊκός δεν είχε τοποθετηθεί για τους ισχυρισμούς - διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του ντέρμπι που αποτυπώθηκαν στο video.

Μια διαρροή απλή ("το video του Ολυμπιακού δείχνει την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει") κι έξω από την πόρτα. Δεν ήθελαν, προφανώς, να δυναμιτήσουν το κλίμα.

Ή περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να "χτυπήσουν". Διότι η ατάκα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ πως " στο ένα ματς μας άφησαν να συνεχίσουμε να παίζουμε στο άλλο δεν μας αφήσανε και έγινε αυτό που έγινε" προκάλεσε την ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ.

Μια ανακοίνωση με στόχευση όχι μόνο στον Ολυμπιακό που " εκτέθηκε για μία ακόμη φορά" και τη νέα προσπάθειά του " καταδεικνύει περίτρανα την χαώδη απόσταση που μας χωρίζει σε επίπεδο νοοτροπίας και όχι μόνο", αλλά και στην Ευρωλίγκα, με την ηγεσία της οποίας υπάρχει διαμάχη.

Διότι η συγκριτική φράση " προφανώς, τα παράπονά της προκύπτουν από το γεγονός ότι δεν απολαμβάνει την ίδια ασυλία στο «ξύλο», όπως σε άλλες διοργανώσεις που συμμετέχει" δεν συμπεριλήφθηκε τυχαία στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του μπασκετικού τμήματος.

Θέλοντας δε να ενισχύσουν όλα τα παραπάνω οι "πράσινοι" κατέληξαν στην εξής ατάκα: " οι αγώνες να παίζονται εντός του παρκέ και σε γεμάτα γήπεδα. Μακάρι κάποιοι, επιτέλους, να το καταλάβουν και να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο".

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK