Η ανανέωση του Σιμόες, ο Μαβράι που δεν ήταν για Άρη και η συμφωνία που αθέτησε ο Μακέντα

Ποια είναι η καταλυτική ημερομηνία για το συμβόλαιο του Πορτογάλου και ποια ομάδα παραμονεύει να τον αρπάξει; Γιατί δεν ενεργοποιήθηκε η συμφωνία του νέου στόπερ του Άρη με τον Ολυμπιακό, πού ήταν να πάει ο Ιταλός φορ μέχρι να εμφανιστεί ο ΠΑΟ και το update παρασκήνιο για Λαμία-Χάβο; Μικρά - μικρά Ευαγγέλια με έντονο παρασκήνιο.

Η ανανέωση του Σιμόες, ο Μαβράι που δεν ήταν για Άρη και η συμφωνία που αθέτησε ο Μακέντα

1. Αν η ΑΕΚ μέχρι τον Δεκέμβριο δεν έχει καταφέρει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σιμόες, θα πρέπει να γνωρίζει πως ήδη... περιμένει στην γωνία ο ΠΑΟΚ. Θυμίζω πως και το συμβόλαιο του Κάνιας στον "Δικέφαλο του Βορρά" τελειώνει τον Ιούνιο του 2019, όπως και του Πορτογάλου αμυντικού μέσου...

2. Ο Μερτζίμ Μαβράι, σύμφωνα με την πιάτσα agents, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε συζητήσει και συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αποδεχόμενος να είναι σταντ μπάι και να περιμένει ενδεχόμενη πώληση του Σισέ. Τελικά δεν υπήρξε αποχώρηση στόπερ στο ρόστερ, η συμφωνία δεν ενεργοποιήθηκε και ο 31χρονος διεθνής Αλβανός κατέληξε στον Άρη. 'Άραγε με "ερυθρόλευκες" ευλογίες;

3. Ο Μακέντα αποτελεί επιλογή Νταμπίζα, ενώ ήταν 100 % σύμφωνος από την αρχή και ο Δώνης! Μια υπόθεση που εξετάστηκε εξονυχιστικά από τεχνικό διευθυντή & κόουτς και δεν υπήρχε περίπτωση, αν ένας από τους δύο είχε επιφυλάξεις, να προχωρούσε. Επίσης, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ήταν σίγουρες για την επιλογή τους, ενώ μέτρησε καταλυτικά η μεγάλη επιθυμία του Ιταλού φορ να έρθει και να παίξει για το "τριφύλλι". Άλλωστε πριν αυτό εμφανιστεί ήταν έτοιμος να κλείσει, με περισσότερα λεφτά, σε ομάδα της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά τους γείωσε μόλις άκουσε την προοπτική του ΠαναΘηναϊκού.

4. Ακούγεται στην Λαμία: ένας από τους λόγους που ο Χάβος προτιμήθηκε από τον Παράσχο ως "αντι-Τεννες" (παρότι και οι δυο είχαν συμφωνήσει με το αφεντικό), ήταν το μήνυμα βασικών παικτών όπως ο Πλιάτσικας και ο Δημούτσος, πως αν πήγαινε ο κυρ – Γιώργος θα ζητούσαν να φύγουν αυτοί (είχαν συνεργαστεί στον Πλατανιά).

UPDATE: Να διευκρινίσουμε πάντως πως στον οργανισμό Λαμία διέψευσαν κατηγορηματικά πως υπήρχε τέτοιο "μήνυμα" σε βάρος της... υποψηφιότητας Παράσχου από παίκτες και δη τους συγκεκριμένους. Κάτι που επιβεβαιώνεται κι από το γεγονός πως ειδικότερα ο Βασίλης Πλιάτσικας έχει καλή σχέση με τον Γιώργο Παράσχο, άλλωστε ο τελευταίος ήταν εκείνος που τον είχε πάρει στον Πλατανιά.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK