Η Αντιτρομοκρατική στα γραφεία της ΕΠΟ

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αστυνομικοί έξω από το Εφετείο όπου μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία του. Παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών του Ευαγγελισμού, ο Νίκος Μαζιώτης υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του και ζήτησε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Αστυνομικοί έξω από το Εφετείο όπου μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία του. Παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών του Ευαγγελισμού, ο Νίκος Μαζιώτης υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του και ζήτησε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

To πρωί της Τρίτης (21/3) τελικά διεξάγεται η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή (17/3), υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή και ως εκ τούτου αναβλήθηκε.

Για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα από τις πρώτες ώρες του πρωινού της Τρίτης στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή βρέθηκε υπάλληλος της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που επιθεώρησε το χώρο με γερμανικό λυκόσκυλο!

Η φωτογραφία είναι αρχείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK