Η απορία λύθηκε: Αυτό έγραφε το χαρτάκι του Παντελίδη

Ο Σάββας Παντελίδης είδε και απόειδε με τον Μαντίντα που δεν τον άκουγε με τίποτα και αποφασίσει να επικοινωνήσει μαζί του με...σημείωμα. Να λοιπόν τι του έγραφε σ' αυτό το χαρτάκι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ICON

Το γιατί επέλεξε τη μέθοδο με το χαρτάκι ο Σάββας Παντελίδης για να απευθυνθεί στον παίκτη του, τον Μαντίντα, μετά το γκολ που πέτυχε ο Αστέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" τελικά έχει μία απολύτως λογική απάντηση.

Ο Ελληνας προπονητής ήθελε πάση θυσία από τον παίκτη του να κρατάει τη θέση του στα χαφ του Αστέρα και να μην παρασύρεται τακτικά. Προσπάθησε δε πολλές φορές να του το πει φωνάζοντάς του από τον πάγκο, ο Μαντίντα όμως, μεθυσμένος από την έξαψη του γκολ, δεν άκουγε τίποτα ούτε καταλάβαινε.

Ο Παντελίδης τότε το πήρε απόφαση. Γύρισε στον πάγκο και στο χαρτί ενός σημειωματαρίου συνεργάτη του σχεδίασε στα γρήγορα το πως θέλει να κινείται ο παίκτης του στο γήπεδο στα λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη του ματς.

Του έγραφε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός ότι πρέπει να παίζει πάντα δίπλα στον Μουνάφο και να μην βγαίνει πιο μπροστά σε θέση εξτρέμ ή και δεύτερου φορ για να μην δημιουργηθεί κενό στην ανασταλτική λειτουργία.

Ο Μαντίντα πήρε το...χαρτάκι, διαπίστωσε τι ακριβώς του έλεγαν από τον πάγκο και ακολούθησε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή του τις οποίες άλλωστε είχε πάρει και γραπτώς. Κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία μιας μεγάλης νίκης των Αρκάδων.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK