Η ατάκα του Ρονάλντο που... άφησε άγαλμα τη σύντροφό του και το μυστηριώδες δώρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε το βράδυ της Πέμπτης (7/12) την πέμπτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, όμως έκλεψε την παράσταση με την ατάκα του στη σύντροφό του, αλλά και το δώρο που της έκανε.

Η ατάκα του Ρονάλντο που... άφησε άγαλμα τη σύντροφό του και το μυστηριώδες δώρο

Το ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κατακτήσει την πέμπτη Χρυσή Μπάλα ήταν αναμενόμενο. Απλώς το βράδυ της Πέμπτης (7/12) ανακοινώθηκε και τυπικά το όνομά του.

Ο Πορτογάλος σταρ, το ήξερε, το περίμενε και είχε ετοιμάσει και... πραγματάκια για την ώρα που θα ανέβαινε στη σκηνή. Ήταν ετοιμόλογος, ενώ όταν ρωτήθηκε τι θέλει για τα Χριστούγεννα, εκείνος απάντησε "ακόμη ένα παιδί", ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς νοιώθει για την επιτυχία του, εκείνος απάντησε πως θέλει "επτά χρυσές μπάλες και επτά παιδιά".

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, ακούγοντάς το ρώτησε αμέσως την σύντροφο του Ρονάλντο, Χεορχίνα, η οποία καθόταν στην πρώτη σειρά αν συμφωνεί, αλλά εκείνη έμεινε απλώς στο να κουνήσει διστακτικά το κεφάλι, μάλλον... αρνητικά. Πάντως κοκάλωσε, μιας και δεν περίμενε μια τέτοια ατάκα από τον CR7.

Εκείνος το πήρε στην πλάκα, ενώ στη συνέχεια την ανέβασε στη σκηνή, θέλοντας να της κάνει ένα δώρο που είχε έτοιμο. Τι ήταν αυτό; Ένα παιδικό κορμάκι με τις πέντε χρυσές του μπάλες σχεδιασμένες επάνω του.

Δείχνει λοιπόν τις διαθέσεις του για πολλά παιδιά. Το θέμα είναι πόσα θα... αντέξει η Χεορχίνα. Ήδη ο Κριστιάνο έχει έναν μεγάλο γιο στα 7 χρόνια, τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, που ακολουθεί τα χνάρια του στο ποδόσφαιρο, τα δίδυμα (αγόρι και κορίτσι), ενώ πρόσφατα ήρθε στον κόσμο και το πρώτο του παιδί με την Χερχίνα, ένα κοριτσάκι. Άρα θέλει ακόμη... τρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK