Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε ραντεβού για τη... Νέα Φιλαδέλφεια

Στη Ράνια Σβίγκου δεν φτάνει μόνο η κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ. Θέλει και την όσο το δυνατόν πιο άμεση επιστροφή της ομάδας της στα.. άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Συνεδρίαση πραγματοποιεί την Παρασκευή και το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής άνοιξαν σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής (Αίθριο των Μουσών). Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση πραγματοποιεί την Παρασκευή και το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής άνοιξαν σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής (Αίθριο των Μουσών). Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Ράνια Σβίγκου δεν πανηγύρισε απλά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ αλλά ανανέωσε το ραντεβού της με την αγαπημένη της ομάδα για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πώς αλλιώς να εκληφθεί το μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογατιασμό στο facebook το οποίο κατά λέξη έγραφε "και του χρόνου σπίτι μας".

Για τους μη γνωρίζοντες η Ράνια Σβίγκου είναι εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σημαίνον στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε ραντεβού για τη... Νέα Φιλαδέλφεια

News 24/7

24MEDIA NETWORK