Η ΕΛΑΣ εξέφρασε την πρόθεση της Πολιτείας και της ΕΠΟ για τα εισιτήρια

Ο αριθμός των 13.000 εισιτηρίων για τον τελικό (για κάθε φιναλίστ) δεν βγήκε τυχαία από το στόμα των ιθυνόντων της ΕΛΑΣ. Τι ακριβώς προσδοκά η Αστυνομία και γιατί ρίχνουν άσφαιρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η ΕΛΑΣ εξέφρασε την πρόθεση της Πολιτείας και της ΕΠΟ για τα εισιτήρια

Δεν αποτελεί βέβαια κάποια ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι η ΕΛΑΣ πρότεινε στους δύο φιναλίστ του τελικού, στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, να πάρουν από 13000 εισιτήρια.

Αλλωστε σας είχε προϊδεάσει σχετικά το Contra.gr με σχετικό ρεπορτάζ από τις 20 Απριλίου. Εκεί διαβάσατε ότι η πρόθεση (της ΕΠΟ αλλά και της Πολιτείας) είναι να δοθούν λιγότερα από 20.000 εισιτήρια.

Η ΕΛΑΣ λοιπόν πρότεινε 13.000 μαγικά χαρτάκια για να καταλήξει ο αριθμός σε κάτι παραπάνω και να είναι όλοι σχετικά ευχαριστημένοι.

Οσο και αν πιέσουν οι φιναλίστ, τα εισιτήρια που θα δοθούν στις δύο ομάδες αποκλείεται να ξεπεράσουν τις 40.000 συνολικά για ευνόητους λόγους. Και αυτό έχει ήδη αποφασιστεί από ΕΠΟ και Πολιτεία.

Γι' αυτό και οι... αντιδράσεις των δύο μάλλον έχουν περισσότερο επικοινωνιακό χαρακτήρα παρά ουσιαστικό. Ο Βασιλειάδης άλλωστε τους είχε προειδοποιήσει εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες (πριν καν γίνουν οι ρεβάνς των ημιτελικών).

N.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK