Ένας Αιγύπτιος στις εναλλακτικές Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για τη γραμμή κρούσης του. Σε περίπτωση που δεν προχωρούσε η περίπτωση του Ελβετού φορ, η εναλλακτική ήταν Αιγύπτιος! Διαβάστε ποιος...

Ένας Αιγύπτιος στις εναλλακτικές Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ!

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είναι ο φορ που απέκτησε ο ΠΑΟΚ για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του. Οι συζητήσεις με τον Ελβετό φορ και με τη Λέγκια Βαρσοβίας καρποφόρησαν και έτσι ο 26χρονος υπέγραψε στον Δικέφαλο του Βορρά.

Παράλληλα με την περίπτωση αυτή, ωστόσο, οι επιτελείς του Δικεφάλου "έτρεξαν" μια ακόμη, υπό το φόβο να χαλάσει το deal με τον Πρίγιοβιτς. Ο παίκτης με τον οποίο η διοίκηση των Θεσσαλονικέων έκανε επαφές, ήταν ο Μπασέμ Μορσί!

Πρόκειται για Αιγύπτιο επιθετικό, ο οποίος είναι γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1992 και από το 2014 παίζει στη Ζάμαλεκ. Είναι μάλιστα διεθνής με την Εθνική του ομάδα, έχοντας παίξει και στις Petrojet - El-Entag El-Harby της χώρας του.

Αν δεν προχωρούσε η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς, είναι πιθανό ο ΠΑΟΚ να έπαιρνε λοιπόν δύο Αιγύπτιους στην ίδια μεταγραφική περίοδο, αφού ο ένας ήταν ο Αμρ Ουάρντα! Από τον Δικέφαλο έχουν περάσει ουκ ολίγοι Αιγύπτιοι, όπως οι Μαγκντί Τολμπά, Μοχάμεντ Τάχα, Ιμπραΐμ και Χοσάμ Χασάν, Αμπντέλ Σατάρ Σάμπρι, Αμπντέλ Ραζέκ Σικαμπάλα και Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ!

Δ. Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK