Η επιστολή του Πλατανιά για τον ΠΑΣ

Απολογήθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ για τους αγώνες με τον Πλατανιά και την Ξάνθη που δεν έγιναν. Σήμερα η απόφαση για την τύχη τους.

Η επιστολή του Πλατανιά για τον ΠΑΣ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ περιμένουν εντός της ημέρας, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ για τους αγώνες Κυπέλλου με τον Πλατανιά και την Ξάνθη, αντίστοιχα που δεν έγιναν στις 11/1 επειδή δεν μπόρεσαν να μεταβούν λόγω κακοκαιρίας στα Χανιά και την ακριτική πόλη.

Η νομικός του ΠΑΣ Χρύσα Σεβαστοπούλου επικαλέστηκε λόγους ανωτέρας βίας. Τόνισε ότι η ομάδα είχε αποκλειστεί στη Θεσσαλονίκη και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Κρήτη σημειώνοντας ότι υπήρχαν προβλήματα και με το οδικό δίκτυο, για να πήγαιναν Αθήνα και από εκεί στην Κρήτη.

Προσκόμισε μάλιστα, επιστολή με υπογραφή του προέδρου του Πλατανιά Μανώλη Μαθιουλάκη προς την Επιτροπή Κυπέλλου σύμφωνα με την οποία μόλις ενημερώθηκε ότι ο ΠΑΣ δεν μπορεί να ταξιδέψει για τα Χανιά... "η απάντηση μου ήταν ότι ο Πλατανιάς δεν πρόκειται να διεκδικήσει τον μηδενισμό της ομάδας των Ιωαννίνων. Η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα είναι αρμοδιότητα των οργάνων της ΕΠΟ και κανενός άλλου. Οποιαδήποτε απόφαση δεν θα τύχει αμφισβήτησης από την ομάδα του Πλατανιά".

Ο νομικός του ΟΦΗ από την πλευρά του υποστήριξε πως τρεις φορές προσπάθησε η αποστολή να "πετάξει" από Αθήνα για Ξάνθη αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

H ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Η επιστολή του Πλατανιά για τον ΠΑΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK