Η επιστροφή Ταυλαρίδη, ο Σαμαράς που "ψάχνεται" και ο 17χρονος που αρέσει

Ποια ομάδα φαίνεται πώς θέλει να επαναφέρει τον Στάθη Ταυλαρίδη στα γήπεδα; Για πού "ψάχνεται" ο Γιώργος Σαμαράς; Τι λεπτομέρειες γράφουν οι Τούρκοι για Εμενίκε και ποιοι άλλοι θέλουν Ερνάνι; Ποιος 17χρονος Έλληνας κάνει γκελ στην Αϊντχόφεν; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Η επιστροφή Ταυλαρίδη, ο Σαμαράς που "ψάχνεται" και ο 17χρονος που αρέσει

ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ

Το όνομα του 37χρονο αμυντικού Στάθη Ταυλαρίδη έπεσε στο τραπέζι του Πανσερραϊκού που ψάχνεται για ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου σύμφωνα με την "Sportime". Ο άνεργος αυτό τον καιρό Έλληνας άσος είναι κι από τις Σέρρες κι αυτό μπορεί να παίξει ρόλο στην απόφασή του. Πάντως προς το παρόν δε έχει γίνει επίσημο το ενδιαφέρον.

ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΡΝΑΝΙ

Η ΑΕΚ δεν "παίζει" μόνη της για την απόκτηση του Ερνάνι της Πόρτο. Εκτός λοιπόν από το αγγλικό ενδιαφέρον που έχει προκύψει για τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τη στήλη "Ο πληροφοριοδότης" της "Ώρας για Σπορ", οι μάνατζέρ του διατηρούν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την Τουρκία και περιμένουν πρόταση το Ιανουάριο. Παλαιότερα μάλιστα τον παίκτη τον ήθελε και η Φενέρμπαχτσε, επομένως κάνει... γκελ στους γείτονες, οι οποίοι πάντα πληρώνουν και καλά.

Η ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΘΕΛΕΙ 17ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΟ

Μπορεί να μην παίζει καν στη Super League Σουρωτή, όμως ο 17χρονος άσος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Εμμανουηλίδης κατάφερε να μπει στο στόχαστρο της ολλανδικής Αϊντχόφεν όπως διαβάζουμε στη στήλη "Κλικαδόρος" της LiveSport. Πώς; Μα από τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Νέων και το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Ρωσία, στέλνοντας την Ελλάδα στην επόμενη φάση (Elite Round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018. Πρόκειται για ακραίο επιθετικό, τον οποίο κοιτάζουν οι Ολλανδοί εδώ και περίπου δύο μήνες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΙΚΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Το ενδιαφέρον της Μπασακσεχίρ για τον Εμάνουελ Εμενίκε είναι γνωστό τις τελευταίες ώρες, ωστόσο φαίνεται πως ο τουρκικός Τύπος το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Όπως μας ενημερώνει η LiveSport, στην Τουρκία όχι μόνο γράφουν για ενδιαφέρον της ομάδας του Ναπολεόνι για τον φορ του Ολυμπιακού, αλλά γράφουν πως είναι εξαιρετικά πιθανό να επιστρέψει στη γειτονική χώρα ως δανεικός τον Ιανουάριο, μιας και δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των "ερυθρόλευκων" και δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Μάλιστα ισχυρίζονται πως αρχικά οι διαπραγματεύσεις έπεσαν στο κενό, όμως θα συνεχιστούν .

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

Από τις 22 Οκτωβρίου όταν έπαιξε 20 λεπτά με τη φανέλα της Σαμσουνσπόρ έχει να πατήσει χορτάρι ο 32χρονος Γιώργος Σαμαράς, όπως διαβάζουμε στη στήλη "Ο τρελός του χωριού" της SportDay. Ο Έλληνας επιθετικός σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει τάσεις φυγής από την Τουρκία και κρατάει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του τον αγαπημένο του ΟΦΗ. Αν ήταν στη Super League Σουρωτή, μπορεί να επέστρεφε πολύ πιο σύντομα, τώρα θέλει να περιμένει κανά... εξάμηνο μήπως ανέβει. Το θέμα είναι σε ποια ομάδα θα παίξει;

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK