Η... επιθυμία του Κούτρη για ΑΕΚ, ο "Τόρο" και τα λεφτά της Γαλατά

Απολαυστικός και γεμάτος παρασκήνια ο αθλητικός Τύπος της Κυριακής. Η πιο... αθλητική ημέρα της εβδομάδας εμπλέκει τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικές "περιπέτειες", αναλύει τα δεδομένα για Τοροσίδη και Ολυμπιακό, όπως και πολλά άλλα ενδιαφέροντα που διάβασε και... σερβίρει το Contra.gr!

Η... επιθυμία του Κούτρη για ΑΕΚ, ο "Τόρο" και τα λεφτά της Γαλατά

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ... ΑΕΚ Ο ΚΟΥΤΡΗΣ

Με τη "LIVESPORT" ξεκινάμε την ανάγνωση των αθλητικών εφημερίδων και κάπου στα... ψιλά γράμματα διαβάζουμε για τον Λεονάρντο Κούτρη που δεν έκρυψε ούτε στιγμή την επιθυμία του για νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι "άρρωστος" οπαδός της συμπολίτισσας Ίντερ. Μάλιστα, το 2010 όταν οι "νερατζούρι" κατέκτησαν το Champions League, ο πιτσιρικάς Κούτρης πανηγύριζε στους δρόμους της Ρόδου με σημαία της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο τότε.

ΦΕΡΝΟΥΝ "ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ" ΣΤΟΝ ΛΟΠΕΣ

Ο εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες χρειάζεται βοήθεια και η "LIVESPORT" αναφέρει ότι η Ένωση έχει ήδη κινητοποιηθεί για να του φέρει στήριγμα, έναν... πνεύμονα από το εξωτερικό, καθώς ο Βινίσιους δεν "τραβάει" και η ομάδα του Χιμένεθ "πάσχει" όταν ο Λόπες δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρώτος στόχος της ελληνικής ομάδας είναι παίκτης από το εξωτερικό.

Η ΓΑΛΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Κλείνουμε την ανάγνωση της "LS" με το δημοσίευμα που θέλει την Γαλατά έτοιμη να προσφέρει χρήμα στον ΠΑΟΚ! Οι Τούρκοι είχαν αγοράσει από τους Θεσσαλονικείς τον Γκάρι Ροντρίγκες και τώρα ενδιαφέρονται "ζεστά" για τον Τσίμιροτ. Η τούρκικη ομάδα φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει γερή προκαταβολή στους Κυπελλούχους Ελλάδας για τον Βόσνιο ο οποίος πάντως έχει "προξενιά" από το γραφείο που τον εκπροσωπεί και με γερμανικά κλαμπ.

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα να φέρει εις πέρας τη συνεργασία του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την "SPORTDAY" ο Κορσικανός θα είναι ο άνθρωπος που θα παρακολουθεί τα "αστεράκια" της Μπάρτσα κι έπειτα θα παραδίδει τη λίστα με αυτούς που θα έχει ξεχωρίσει. Το δύσκολο στην όλη δουλειά είναι ότι την απόφαση για να πάνε ή όχι στο λιμάνι θα έχουν αποκλειστικά οι ποδοσφαιριστές των "μπλαουγκράνα", καθώς συνήθως επιλέγουν να πηγαίνουν σε ισπανικές ομάδες για να βρίσκονται... κοντά στην Μπάρτσα με την προοπτική της επιστροφής.

ΠΑΛΙ... ΨΩΝΙΖΕΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δεν πάνε χαμένες οι ευκαιρίες που παίρνει ο Κούτρης στους "ερυθρόλευκους". Διαβάζουμε στην κυριακάτικη "SPORTDAY" ότι η Μπενφίκα παρακολουθεί τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ενώ την Λεβερκούζεν... ζήλεψε η Αΐντραχτ που μετά την αγορά του Ρέτσου κοιτάζει στην ελληνική αγορά και ο Ελληνοβραζιλιάνος μπήκε στο "ραντάρ" της.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στη στήλη του ο "Ευαγγελιστής" στη "ΓΑΤΑ" αναφέρεται στα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση Ολυμπιακού - Τοροσίδη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο "Τόρο" είναι εξαιρετικά θετικός να επαναπατριστεί έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην Ιταλία, περισσότερο μάλιστα από πέρυσι που έψαχνε ομάδα για να φύγει από την Μπολόνια.

Ο αρχηγός της Εθνικής που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τα τελευταία χρόνια δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ιταλούς μέχρι το 2018, αλλά οι Ιταλοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γλυτώσουν τον τελευταίο μισό χρόνο του συμβολαίου του.

Λέτε να γίνει το deal; Ο Τοροσίδης πάντως έχει παράδοση να κάνει... δουλειές Γενάρη μήνα. Τον Ιανουάριο του 2007 πήγε στους "ερυθρόλευκους" και το 2013, τον ίδιο μήνα, έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό τη Ρώμη.

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ;

Συνεχίζουμε με την "ΩΡΑ" και στεκόμαστε στη στήλη του "Πληροφοριοδότη" επικεντρώνεται στην παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο ΟΑΚΑ την ημέρα του ΑΕΚ - Μίλαν. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, εκτός από το να παρακολουθήσει τους Λιβάγια - Αραούχο για λογαριασμό της Λας Πάλμας, συζήτησε με τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων" ενόψει... μεταγραφικού Ιανουαρίου. Δεν αποκλείει μάλιστα η στήλη το ενδεχόμενο κι άλλος παίκτης του ισπανικού κλαμπ να ακολουθήσει το δρομολόγιο Κανάρια - Αθήνα, ενώ παράλληλα τονίζει ότι ο Μιλοβάνοβιτς έχει κι άλλα ονόματα τσεκαρισμένα στη λίστα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK