Η ΕΠΟ απαντάει για τους ορισμούς, όχι όμως για τον "οίκο ανοχής"

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας φωτογραφίζει τη διαρροή του Ολυμπιακού την προηγούμενη Πέμπτη 30/9.

Η ΕΠΟ απαντάει για τους ορισμούς, όχι όμως για τον "οίκο ανοχής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι αντιδράσεις για τους ορισμούς των διαιτητών δίνουν και παίρνουν και η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη 4/10 το μεσημέρι απάντησε ότι... " την ευθύνη ορισμού των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος της Super League έχει αποκλειστικά η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών με τη γνωστή σε όλους σύνθεση της με βάση το λεγόμενο «ισπανικό μοντέλο»".

Ωστόσο προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι στο δεύτερο σκέλος της ανακοίνωσης της οποία τονίζει ότι στους ορισμούς δεν μετέχουν άτομα εκτός ΕΠΟ. " β. Στη διαδικασία αυτή ούτε μετείχε, ούτε μετέχει με οποιονδήποτε τρόπο κανείς άλλος εντός ή εκτός της οργανωμένης διαιτησίας και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Με τη συγκεκριμένη παράγραφο ουσιαστικά η ΕΠΟ απαντάει στον Ολυμπιακό που με ανακοίνωση του την προηγούμενη Πέμπτη 30/9 είχε τονίσει ότι " η ΕΠΟ έχει απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικούς ορισμούς διαιτητών από το τρίο Βασάρα, Ντέπυς Κωξένογλου, Θωμά Μητρόπουλου και των κολαούζων τους".

Κι επειδή οι δύο πρώτοι είναι εντός ΕΠΟ, το... καρφί πάει για τον τρίτο.

Η ομοσπονδία πάντως, δεν θέλησε να απαντήσει στην συνέχεια της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού που ανέφερε ότι... " η ανικανότητα της Ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής".

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK