Η επόμενη μέρα

Η επόμενη μέρα

"Και τώρα ποιον φέρνουν;..."

"Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι τώρα!"

"Εγώ λίγη αγκαλίτσα;"

"Εσύ γιατί σταμάτησες να τρέχεις; Σου είπα να σταματήσεις;"

"Δηλαδή πρέπει να δώσω πριμ;"

"Πως ξεκινήσαμε το καλοκαίρι..."

"Και που φτάσαμε..."

"Από αυτούς που έφερες το καλοκαίρι, ποιοι μας έχουν «βγει»;"

Πάντως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα φερθούν πολιτισμένα αν οι παίκτες χάσουν και φέτος το πρωτάθλημα...



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Κριός ( 21/3 - 19/4 )
Είστε συντηρητικοί άνθρωποι.
Αυτό σημαίνει ότι είστε χέστηδες και κότες. Φοβάστε την ίδια σαςτην σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν σας καταπίεζε.Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε νε δοκιμάσετε το Linux.Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό. Καλύτερα για όλους θαήτανε να αυτοκτονήσετε.

Ταύρος ( 20/4 - 20/5 )
Εχετε μεγάλη υπομονή.
Είστε χαζοί και γι΄αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δενκαταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα καισας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, πουνομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.

Δίδυμοι ( 21/5 - 21/6 )
Είστε κλασσικοί διανοούμενοι.
Μοιάζετε στην Ν.Δ. Είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι.Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Εχετε μιά τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τιςηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα.

Καρκίνος ( 22/6 - 22/7 )
Εχετε μεγάλη κατανόηση γιά τα προβλήματα των άλλων.
Αυτό σας κάνει τα τέλεια κορόϊδα. Είστε κλαψομούνηδες καιαναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ.Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι αθώοι.

Λέων ( 23/7 - 22/9 )
Είστε γεννημένοι ηγέτες.
Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Στην πραγματικότητα είστε οιμεγαλύτεροι μαλάκες. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεναντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σαςμε απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν γιά χόμπι το σεξμε ζώα και το κλίσμα.

Παρθένος ( 23/8 - 22/9 )
Είστε πολύ συστηματικοί τύποι.
Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει ναξύνετε τα αρχίδια σας όλη μέρα. Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τη δουλειάσας στους άλλους. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε να τονπαίρνετε γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Ιδανικά επαγγέλματα:Σεκιουριτάς και δοκιμαστής στρωμάτων.

Ζυγός (23/9 - 23/10 )
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.
Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν θα κάνετε ποτέχρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουνπερίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοίαρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσειςτων Ζυγών είναι για γέλια. Διάσημος Ζυγός: Σάκης Ρουβάς.

Σκορπιός ( 24/10 - 22/11 )
Οι χειρότεροι όλων.
Είστε κουτοπόνηροι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτεεπαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστεγλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ωςDominatrix, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι γιά δήμιοι. Ο Κωστόπουλοςτου Nitro είναι Σκορπιός. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία.

Τοξότης ( 23/11 - 21/12 )
Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι.
Εχετε μια ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστεκαθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι.Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Ο Παττακός ήταν Τοξότης.Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο.Δεν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή από το πολύ αλκοόλ.

Αιγόκερως ( 22/12 - 20/1 )
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας.
Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοικαι καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστεκαλλιεργημένοι ενώ είστε άξεστοι σκατόβλαχοι.

Υδροχόος ( 21/1 - 19/2 )
Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί.
Σπάνε τ’αρχίδια όλων με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοίκαι ξεροκέφαλοι. Εχουν ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και είναι συνήθωςαμφισεξουαλικοί. Τους αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροιΥδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία.

Ιχθείς ( 20/2 - 20/3 )
Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο.
Αυτό σημαίνει ότι είσαστε πούστηδες! Γκρινιάζετε συνεχώς και ταπεριμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστενευρωτικοί, εγωιστές και σκατοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναιKατίνες και οι άντρες κατουριούνται στον ύπνο τους και μετά τα 35.


Kάποιος τύπος βλέπει έναν φίλο του στον δρόμο και του λέει:
-Είμαι στα χάλια μου. Έχω φοβερούς πόνους στον αγκώνα μου. Δεν ξέρω τι είναι. Πρέπει επειγόντως να δω έναν γιατρό.
-Φίλε μου έχω νέα για σένα. Στο φαρμακείο στην γωνία έχει ένα μηχάνημα τρομερό. Με ένα μικρό δείγμα ούρων, μπορεί να σου διαγνώσει οτιδήποτε. Αλλωστε τι έχεις να χάσεις, 10 ευρω στοιχίζει όλο κι όλο.
-Φίλε μου τι έχω να χάσω. Θα πάω.
Πάει σπίτι λοιπόν, γεμίζει ένα ουροδοχείο με λίγα ούρα και μια και δυο πάει στο φαρμακείο με το θαυματουργό μηχάνημα. Ρίχνει στην υποδοχή τα ούρα του, βάζει και ένα 10ευρω καιπεριμένει. Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αρχίζουν να αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που λέει:
Πάσχεις από tennis elbow, ασθένεια των τενιστών. Θα πρέπει να ξεκουράσεις το χέρι σου, να κάνεις θερμά λουτρά, να αποφύγεις το σήκωμα βαριών αντικειμένων. Σε δύο εβδομάδες θα είσαι καλύτερα.
Το ίδιο βράδυ, ο φίλος μας δεν μπορούσε να χωνέψει τις δυνατότητες αυτού του μηχανήματος και πως είναι δυνατόν να κάνει τόσο ακριβή διάγνωση.Σκεπτόταν πόσο προχωράει η επιστήμη και αν είναι δυνατόν να κοροϊδέψει το μηχάνημα.Παίρνει λοιπόν λιγο νερό βρύσης, λίγο αίμα από τον σκύλο του, ούρα από την γυναίκα του και την κόρη του και τέλος βαράει και μια μα....α, τα ανακατεύει καλά και πάει στο μηχάνημα.Βάζει το δείγμα στην υποδοχή, πετάει και ένα 10ευρω και περιμένει.
Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που του λέει:
Το νερό της βρύσης σου είναι πολύ σκληρό. Πάρε αποσκληρυντικό. Ο σκύλος σου πάσχει από αποβιταμίνωση. Δώστου βιταμίνες. Η κόρη σου παίρνει ναρκωτικά. Βρες κλινική αποτοξίνωσης. Η γυναίκα σου είναι έγκυος. Δίδυμα κορίτσια. Δεν είναι δικά σου. Βρες δικηγόρο. Και εσυ αν δεν σταματήσεις να βαράς μα...ία, ο αγκώνας σου δεν θα γίνει ποτέ καλά.









Με την υπογραφή...

Για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Κυράστας απέδειξε ότι είναι νικητής. Δεν λυγίζει εύκολα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK