Η εξυγίανση αρχίζει από τον ΠΑΣ

Η εξυγίανση αρχίζει από τον ΠΑΣ
Τελικά τα κατάφεραν οι φωστήρες και οι εξυγιαντές του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Σε μια χώρα όπου όλες οι ομάδες δουλεύουν στα ευρωπαϊκά πρότυπα και λειτουργούν άψογα χωρίς να χρωστάει καμία ΠΑΕ σε κανέναν παίχτη και κανένα δημόσιο ταμείο κατάφεραν κατόπιν ενδελεχών μακροχρόνιων ερευνών να ανακαλύψουν τον μόνο καταστροφέα του image της πρωταθλήτριας Ευρώπης...

Ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Μόνον αυτός χρωστάει και ως εκ τούτου πρέπει να υποβιβαστεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα, ώστε τα χρέη του να παραγραφούν οριστικά και να μην αποδοθούν ποτέ στους δικαιούχους.

Τι φοβερός στρουθοκαμηλισμός...
Οι φίλαθλοι και όχι μόνον, της Ελλάδας γελάν με την κατάντια κάποιων κυρίων που υποτίθεται είναι οι κεφαλές του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλά λέει ο λαός για το ψάρι κι από που ξεκινάει η βρώμα...

Πριν δύο χρόνια πάλι τα ίδια...και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που είχε τιμωρηθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο και για τα ίδια ακριβώς χρέη με μια ανεκδιήγητη απόφαση που κατάφερε να ανατρέψει πάγια μαθηματικά αξιώματα... Οι 25 βαθμοί έγιναν εν μια νυχτί λιγότεροι από τους 24 (του Ιωνικού) και η ομάδα μας υποβιβάστηκε, χάνοντας το δικαίωμα που είχε κερδίσει στους αγωνιστικούς χώρους, να διεκδικήσει την κατηγορία σε αγώνα μπαράζ.

Από την αρχή της χρονιάς ο κύριος Ορφανός διαβεβαίωνε τους πάντες ότι η κυβέρνησή του έφτιαξε ένα νόμο για να επιβιώσουν ιστορικές ομάδες, που σε αντίθετη περίπτωση ή θα διαλυόταν ή θα έπεφταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα.Ο Αρεοπαγίτης, κ. Παπαλάκης (ο της ΕΕΑ), ερμηνεύοντας τον νόμο, έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στον ΠΑΣ.Η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, όμως είχε άλλη γνώμη, τιμωρώντας μας πρωτόδικα τον Φεβρουάριο.

Τι κι αν μεσολάβησαν δηλώσεις του υπουργού, ότι η απόφαση της δεν στέκει...Τι κι αν μεσολάβησαν γνωματεύσεις κορυφαίων νομολόγων ότι η απόφαση δε στέκει.Τι κι αν μεσολάβησε απόφαση της ΕΕΑ τον Απρίλη ότι δεν συντρέχει λόγος αφαίρεσης βαθμών.Τι κι αν ο υπουργός δήλωνε στα Γιάννενα στις 28/5 ότι σε περίπτωση που υπάρχει ασάφεια στον νόμο περί ΤΑΠ, που αυτός είχε δημιουργήσει, θα κατατεθεί διευκρινιστική τροπολογία, ώστε επιτέλους να καταλάβουν και οι τυχόν άπιστοι Θωμάδες το πνεύμα του...

Τρεις μόλις μέρες μετά, με την απόφαση της Επιτροπής εφέσεων ο ΠΑΣ καταδικάζεται να παίξει στο περιφερειακό πρωτάθλημα βάσει του νόμου που έγινε για να αποφευχθεί οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο!

Τι να πει κανείς...

Στη χώρα που επικρατεί το δίκαιο και η ισονομία τελικά ο ΠΑΣ είναι η μοναδική ομάδα που πάνω της εξαγνίζονται και εξυγιαίνονται ΟΛΟΙ.

Δε ζητήσαμε ποτέ να μας χαριστεί τίποτα...απλά ζητάμε ίση μεταχείριση.Αλλά μάλλον αυτό είναι το δυσκολότερο όλων...

Με όλη τη σοβαρότητα, με την οποία μπορούμε να

αντιμετωπίζουμε φαιδρούς επαΐοντες ρωτάμε1. Πόσες εξυγιάνσεις έχετε σκοπό ακόμη να προσφέρετε στην ομάδα μας?
2. Πότε σκοπεύετε να επιτρέψετε στον ΠΑΣ, να γνωρίζει ακριβώς με το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν σε ποια κατηγορία ανήκει?
3. Ως πότε έχετε την εντύπωση ότι το θέατρο σκιών, στο οποίο διεκδικείτε oscar σεναρίου και σκηνοθεσίας, μπορεί να διασκεδάζει τον κόσμο?
4. Κύριε Ορφανέ σας δουλεύουν ή μας δουλεύετε? Μέχρι να βρείτε απάντηση στο υπαρξιακό αυτό ερώτημα θα σας ήταν δυνατόν μετά από σχεδόν ένα χρόνο να διευκρινίστε τι λέει ο νόμος που ψηφίσατε(εφ' όσον το ξέρετε)?
5. Αργόσχολοι ποδοσφαιροπατέρες, μόνον πρώην παίχτες του ΠΑΣ έχουν λαβείν? Tι θα κερδίσουνε τα μέλη σας, από τυχόν υποβιβασμό της ομάδας στη Δ? Τους έχετε πληροφορήσει ότι σ' αυτό το ενδεχόμενο τα χρήματά τους χάνονται οριστικά?
6. Εφέτες επαίτες επιδομάτων, γιατί περιμένατε να τελειώσει το πρωτάθλημα? Τώρα σας πλήρωσαν να κάνετε την δουλειά σας?
7. Το ότι ο αρειοπαγίτης Παπαλάκης στις 22/4 έκρινε ότι τα χρέη δεν αφορούν το ΤΑΠ, λέει τίποτε σε κάτι δημοσιογράφους, που εκτελούν χρέη γραφείων τύπου?
8. Το ότι ο ίδιος αρεοπαγίτης έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στον ΠΑΣ, βασιζόμενος στον ίδιο νόμο, προβλημάτισε την επιτροπή που "τυπολατρικά", αποφάσισε τον υποβιβασμό μας?






Προτείνουμε

1. Να διοριστεί επιτροπή διευκρίνησης, ώστε άμεσα εντός των προσεχών 10 -15 χρόνων να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των φιλάθλων της ομάδας μας. Να δοθεί προς ψήφιση η περίφημη τροπολογία και να αποχτήσουμε το δικαίωμα να κερδίζουμε την βαθμολογική μας κατάταξη στο γήπεδο και όχι στα γραφεία της Συγγρού. Ελπίζουμε τα μέλη της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να είναι στην θέση τους και πληρωμένα, μέχρι τότε.
2. Να ψηφιστεί άμεσα νόμος με τον οποίο κάθε εξυγίανση της ομάδας μας, που αποφασίζει η επιτροπή του κ.Πλαστήρα, να αποφέρει στο κάθε μέλος της, ένατι των οφειλομένων επιδομάτων, ποσό ίσο με το αντίστοιχο που απώλεσαν δεκάδες επαγγελματίες, με άρθρα σαράντα τέσσερα κι ομάδες νέες τέσσερις (και βάλε).
3. Να κατατεθεί διευκρινιστική τροπολογία του ΚΑΠ, με την οποία να υποβιβάζονται άμεσα όσες ομάδες δεν δέχονται να γίνουν υποκαταστήματα. Όσες συμμορφώνονται να ανταμείβονται καπαρώνοντας μόνιμα μια θέση στο uefa.
4. Να δοθεί στους σκληρά εργαζόμενους της διοίκησης του ΠΣΑΠ, το αριστείον αμεροληψίας για τις επιλεκτικού τύπου υπερευαισθησίες που επιδεικνύουν διυλίζοντας χιλιάρικα και καταπίνοντας εκατομμύρια.
5. Να συσταθεί επιτροπή από τους άρχοντες του τόπου μας η οποία να απονείμει στους εκάστοτε εξυγιαντές, όχι μόνο χρυσά κλειδιά και οσφυοκάμψεις, αλλά αιώνιους όρκους υποτέλειας και ραγιαδισμού
6. Να σταματήσουν οι κατόπιν εορτής και προς το θεαθήναι, ανακοινώσεις των ανωτέρω, γιατί πλέον, μόνο θυμηδία προκαλούν.
7. Να κάνει άμεσα το ΤΑΠ αίτηση συμμετοχής της ομάδας μας στο Αλβανικό πρωτάθλημα, ευελπιστώντας ότι τουλάχιστον εκεί δεν θα αντιμετωπιζόμαστε ως πολίτες Β διαλογής.





Κύριοι,

Αν νομίζετε ότι τεστάρετε την αντοχή μας πλανάστε ...την περιεκτικότητα των σιελογόνων μας αδένων υποβάλλετε σε δοκιμασία.
Δεν θέλουμε από κανέναν υποψήφιο σωτήρα να μας "σώσει". Δε χρειαζόμαστε κανέναν από μηχανής "Θεό". Ισονομία απαιτούμε.

Υ.Γ.Κι εκεί που μας εξυγιαίνανε, μας ρίχνουν και μια εξυγίανση...
(Ξανα)εξυγιανθέντες φίλαθλοι ΠΑΣ Γιάννενα.
Members of PAS Giannena supporters' forum
Μέλη του forum του site των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιαννενα




News 24/7

24MEDIA NETWORK