Η ευρωπαϊκή γκαντεμιά συνεχίζεται

Η ευρωπαϊκή γκαντεμιά συνεχίζεται
Τελικά η φετινή περιπέτεια του Θρύλου στο Champions League (μέχρι στιγμής) αφήνει (για άλλη μια φορά) έντονα αισθήματα πίκρας για εμάς τους φίλους και οπαδούς του. Το έργο το έχομε ξαναδεί: για να περάσουμε στην επόμενη φάση πρέπει να μαζέψουμε από 11 βαθμούς και πάνω, καταρρίπτοντας τα κοντέρ της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας!!!

Για άλλη μια φορά κινδυνεύουμε να μείνουμε έξω στη διαφορά τερμάτων, ενώ είναι τουλάχιστον μεταφυσικό το γεγονός 8 χρόνια τώρα να μην μας έχει "κάτσει" ένα αποτέλεσμα ευνοϊκό στα άλλα ματς του εκάστοτε ομίλου μας. Μιλάμε για καμιά 40ριά ματς, όπου κατά διαβολική σύμπτωση έρχεται ΠΑΝΤΟΤΕ το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που συμφέρει τον Ολυμπιακό.

Το μόνο θετικό από την όλη ιστορία είναι ότι μπορεί να τα κονομήσουν οι λάτρεις του στοιχήματος εφαρμόζοντας ένα πολύ απλό κανόνα: αν σε ένα ματς ο Θρύλος ευνοείται από τα σημεία 1 ή Χ βγαίνει 100% διπλό, αν σε κάποιο άλλο επιθυμεί Χ ή 2 βγαίνει άσσος καρφωτός. Πιστεύω ότι όλοι εκείνοι που παρακολουθούν τα καπρίτσια της μπάλας και την ευρωκαντεμιά που μας δέρνει θα 'χουν βγάλει τρελά λεφτά...
Ο Κόκκαλης ότι μπορούσε το 'κανε: αγόρασε παικταράδες, έφερε καταξιωμένους προπονητές, έφτιαξε υπερσύγχρονο προπονητικόκέντρο, και συνέδεσε το όνομα του με την κατασκευή (με βοήθεια της πολιτείας βέβαια) του "ποδοσφαιρικού κοσμήματος" που λέγεται Καραϊσκάκη. Δυστυχώς όμως ένα πράγμα, ότι και αν κάνει, δεν μπορεί να το καταφέρει: να αγοράσει τύχη (για να μην πώ καμιά βαρύτερη κουβέντα που τελειώνει σε ...ρδία).

Έτσι πολλά όνειρα έμειναν μισά και αναμενόμενες πορείες έληξαν άδοξα. Η ομάδα παίζει "μετά Φόβου Θεού Πίστεως" στην Ευρώπη, χωρίς αυτοπεποίθηση και αέρα, έντρομη για το τί θα της τύχει κάθε φορά. Τη μια ο διαιτητής-χειρούργος με τη φονική σφυρίχτρα του, την άλλη τα "μαγνητικά δοκάρια" που τραβούν την μπάλα, την άλλη ο ....αέρας (Αντόνιο Κόντε τ' ακούς;), την άλλη "φταίνε οι ιδιαιτερότητες του ομίλου...". Απαράδεκτες εμφανίσεις έχουμε κάνει δεν λέω, αλλά τουλάχιστον δύο προκρίσεις της έχουμε χάσει τσάμπα και βερεσέ!!!!

Όσο ζούμε ελπίζουμε. Που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός θα ... προκριθεί και ο ...ευρωφτωχός!!!!

Λάκης Καρύλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK