Η φοβερή ατάκα του Χαρτ στον πρώην γκολκίπερ της Καλλονής

Το Contra.gr αποκαλύπτει την ατάκα του γκολκίπερ της Εθνικής Αγγλίας, Τζο Χαρτ, στον πρώην τερματοφύλακα της Καλλονής, Άντριου Χογκ.

Η φοβερή ατάκα του Χαρτ στον πρώην γκολκίπερ της Καλλονής

Το βράδυ του Σαββάτου (8/10) η Εθνική Αγγλίας αντιμετώπισε τη Μάλτα στο Γουέμπλεϊ, σε αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Οι Βρετανοί επικράτησαν 2-0 και θα μπορούσαν να σημειώσουν και άλλα τέρματα, αλλά ο γκολκίπερ των ηττημένων, Άντριου Χογκ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Αν δεν τον θυμάστε, πρόκειται για τον πρώην τερματοφύλακα της Καλλονής, ο οποίος στην ομάδα της Λέσβου έπαιξε από το 2013 μέχρι το 2016. Μετά το ματς των δύο Εθνικών ομάδων, ο κίπερ της Αγγλίας, Τζο Χαρτ, πλησίασε τον Χογκ και τού ζήτησε τη φανέλα.

Ο πορτιέρο της Τορίνο παραδέχτηκε τον Χογκ για την εμφάνισή του και μάλιστα μετά το ματς έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: "Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί, χωρίς να δεχτούμε γκολ. Αλλά ως οπαδός των γκολκίπερ, πρέπει να συγχαρώ τον Άντριου Χογκ για την εξαιρετική του εμφάνιση".

Λίγο μετά τη λήξη του ματς, ο Χαρτ πλησίασε τον κίπερ της Χιμπέρνιαν και σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr , τού είπε: " Έπαιξες φοβερά. Εσύ θα έπρεπε να παίζεις στην Εθνική Αγγλίας, όχι στη Μάλτα". Παρεμπιπτόντως, ο Χογκ έφυγε από την Ελλάδα με τις χειρότερες αναμνήσεις, αφού βρέθηκε στα δικαστήρια με την ΑΕΛΚ.

Δ. Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK