Η κατάντια του ΟΦΗ

Η κατάντια του ΟΦΗ
Την επόμενη μέρα από το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ σχεδόν όλες οι αθλητικές εφημερίδες είχανε στο πρωτοσέλιδο τους την λέξη τσάτσοι. Εγώ είμαι οπαδός του ΟΦΗ και δεν μου αρέσει να ακούω υπαινιγμούς και υπονοούμενα για την ομάδα μου.

Έχουμε καταντήσει πλέον να θέλουμε η ομάδα μας να χάνει γιατί φοβόμαστε την κατακραυγή της επόμενης μέρα από τα κοράκια που είναι έτοιμα να μας κατασπαράξουνε επειδή κάναμε το λάθος να τους κόψουμε βαθμούς. Μπορεί να υπάρχει μια σχέση ανάμεσα σε ΟΦΗ-ΠΑΟ όμως δεν είναι σωστό να αφήνονται έμμεσοι υπαινιγμοί μέσω των ΜΜΕ. Όποιος έχει να πει κάτι ας το πει στα ίσα με καταγγελία στον εισαγγελέα.

Το ‘επίθετο’ τσάτσος έχει συνδεθεί πλέον με την ιστορία ενός ολόκληρου λαού ( του ΟΦΗ ) αλλά και έχει στιγματίσει τον κάθε Κριτικό. Γιατί όμως πλέον όλα αυτά; Τι κέρδος έχει η οικογένεια από όλο αυτό το πράγμα; Δεν νομίζω να κρατάνε πια την ομάδα για εκμετάλλευση γιατί το έχει ο κόσμος τούμπανο πια ότι δεν πάνε καλά τα οικονομικά του ΟΦΗ. Αν ο λόγος που δεν πωλείται είναι η μνήμη του Θοδώρα πιστεύω ότι όχι μόνο γίνεται λάθος, αλλά και αλλοτρίωση του θελήματος του.

Ο Θοδώρας ευεργέτησε την ομάδα όσο κανείς άλλος και μερικοί που υποστηρίζουν ότι χωρίς Βαρδινογιάννηδες η πορεία του ΟΦΗ θα ήτανε σίγουρα διαφορετική έχουνε δίκιο. Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, οι καλύτεροι μας παίκτες οδεύουν κατά συρροή σε κάθε μεταγραφική περίοδο προς Παιανία και η ειρωνεία είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται. Ποιος είναι δηλαδή ο σκοπός όλων αυτών των μεταγραφών ; η αποδυνάμωση του ΟΦΗ ; ή μήπως η ενίσχυσης κάποιον τσεπών από τα χρήματα των μεταγραφών ;

Έφτασε πλέον η στιγμή για να απαγκιστρωθούμε από τον κλοιό που μας έχει δεθεί σαν θηλιά στον λαιμό χρόνια τώρα. Η διχόνοια που υπήρχε μεταξύ των οπαδών πάνω σε αυτό το θέμα έχει αρχίσει σιγά-σιγά να εξαλείφεται και όλοι ενωμένοι απαιτούμε την κάθαρση την οποία αναφέρει όλο περηφάνια ο υφυπουργός αθλητισμού. Που είναι δηλαδή αυτή η κάθαρση ; Το πρωτάθλημα καθάρισε με την τιμωρία στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο ; ¨Η επειδή πήρε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός πέρσι ήτανε καθαρό ; Το θέμα της συνιδιοκτησίας έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές στο κοινό όμως κανένας δεν έκανε τον κόπο να το ερευνήσει ,να γίνει μια εξέταση , μια καταγγελία στην UEFA.

Είμαι ΟΦΗ και θα συνεχίσω να είμαι ΟΦΗ ότι και να λέγεται για τους οπαδούς του ΟΦΗ ,γιατί είμαι περήφανος που αγαπάω και τιμάω τα χώματα της Κρήτης, πράγμα που πολλοί δεν κάνουνε και δεν ντρέπονται κι όλας γι αυτό. Θα είμαι ΟΦΗ ακόμα και υποβιβαστούμε, γιατί καλύτερα στο Τοπικό και καθαροί, παρά στην Α και την ρετσινιά αλλά και τα ρεζιλίκια που γίνονται σε κάθε παιχνίδια μεταξύ της αγαπημένης μου ομάδα με τον Παναθηναϊκό.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

Χρήστος Κασσανής

News 24/7

24MEDIA NETWORK