Η λάτιν επίθεση του Ολυμπιακού και το "κόλπο" για Λιβάγια!

Οι δύο παίκτες που πιστεύει και θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για να συνθέσει ένα βραζιλιάνικο επιθετικό δίδυμο στον Ολυμπιακό μετά από πολλά χρόνια, οι πιέσεις της ΑΕΚ στην Λας Πάλμας για να πάρει τον Λιβάγια σε... οικονομικότερη τιμή, τα γερμανικά μάτια για Μπακάκη και ο Ουάρντα που δεν... βλέπει ο Λουτσέσκου!

Η λάτιν επίθεση του Ολυμπιακού και το "κόλπο" για Λιβάγια!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΜΠΕΡΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΓΙΑ... ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ

Ανοίγουμε τους RED FILES του ΚΟΚΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ/ΓΑΥΡΟΣ και διαβάζουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει βραζιλιάνικο δίδυμο στην επίθεση του... δικού του Ολυμπιακού. Γιατί εκτός από τον ακριβούτσικο Ντέιβερσον (παρεμπιπτόντως η Παλμέϊρας τον πουλάει, δεν τον δανείζει, έτσι λένε στη Βραζιλία), ο οποίος αποτελεί 110% επιλογή του Πορτογάλου κόουτς, το ίδιο ισχύει και για τον Κλέμπερ Λαουμπέ Πινέϊρο η σκέτο... Κλέμπερ.

Έτσι ο 28χρονος φορ έγινε γνωστός παίζοντας και στην Εθνική Βραζιλίας (το μακρινό βέβαια 2011) και στην Πόρτο και τα τελευταία χρόνια στην Εστορίλ (του Μάρκο Σίλβα). Στους “δράκους” είχε πάει από την Μαρίτιμο, στην οποία είχε προπονητή τον Μαρτίνς για μια 2ετία, σημειώνοντας συνολικά 14 γκολ(από 7 ανά σεζόν).

Ο Μαρτίνς βέβαια μπορεί να θέλει επιθετικό δίδυμο τους Ντειβερσον-Κλέμπερ αλλά και ο δεύτερος παρότι μένει ελεύθερος είναι δύσκολη περίπτωση. Από την εποχή της Πόρτο έχει μάθει στα υψηλά συμβόλαια ενώ πήγε και στην Κίνα πριν επιστρέψει στην Εστορίλ, ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Σεμπά.

Στην Εστορίλ ο υψους 1,87 Κλέμπερ (έχασε την μισή σχεδόν φετινή σεζόν λόγω ενός τραυματισμού του τον Γενάρη) μετράει συνολικά 28 γκολ και 6 ασίστ σε 79 εμφανίσεις.

Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ!

Τι άλλο ενδιαφέρον ξετρυπώσαμε στους RED FILES; Πως η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να πληρώσει 2,3 εκατ. €, την ρήτρα δηλαδή που έχει η Βερόνα η οποία υποβιβάζεται, για να αγοράσει τον Βούκοβιτς από τον Ολυμπιακό!! Την ίδια ώρα που υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κασάμι από Λάτσιο κι Αταλάντα. Για την ιστορία, στους “βιόλα” λύνει και δένει ο μάνατζερ Φάλι Ραμαντάνι ενώ του Κασάμι ατζέντης είναι ο Ραϊόλα...

Η ΑΕΚ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΙΒΑΓΙΑ ΜΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ

O Τρελός... του χωριού της Sportday πιάνεται από μια ατάκα του Νίκου Λυμπερόπουλου στην Κύπρο, δηλαδή πως περιμένει απάντηση για τον Λιβάγια και έχει ... πρώτο θέμα: πως η ΑΕΚ έκανε προσφορά στην Λας Πάλμας για τον Κροάτη, με ποσό μικρότερο από την ρήτρα αγοράς του. Η τελευταία είναι 1,8 εκατ. € κι αν την καταβάλει κάνει... αύριο δικό της τον Μάρκο για την επόμενη 3ετία. Σύμφωνα όμως, με το δημοσίευμα ο Μελισσανίδης ... ποντάρει στο ότι η Λας Πάλμας υποβιβάστηκε και ότι έχει ανάγκη από ρευστό και έτσι τους αντιπρότεινε ποσό κάτω από 1,5 εκατ. € (ακούστηκε για 1,2)! Και όλα αυτή η πίεση για Λιβάγια ... “έχει φόντο τον Αραούχο. Άνθρωπος της αγοράς ο Μελισσανίδης, ξέρει να διακρίνει πότε πρέπει να κτυπήσει και με ποιόν στόχο....”

Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΔΕΝ... ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΟΥΑΡΝΤΑ!

Παραμένουμε στον Τρελό... του χωριού που ασχολείται και με τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια με τον Ουάρντα, που σύμφωνα με την στήλη δεν ... συγκινεί ιδιαίτερα τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αν τον πιστέψουμε ο Ρουμάνος κόουτς από την ελληνική αγορά έχει ζητήσει μόνο την απόκτηση του Ζιφκοβιτς. Τους άλλους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν τους... βλέπει κι απλά μπορεί να τους αποδεχθεί. Μόνο όμως, τον κίπερ της Ξάνθης έχει ζητήσει, ούτε τον Ουάρντα, ούτε τον Γιαννούλη.

Ο ΠΑΟΚ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΑΝΤΙ – ΜΙΧΕΛ”...

Ξεφυλλίζουμε την SPORTIME και εστιάζουμε στις ΚΑΚΙΕΣ που... ανοίγει ζήτημα με την παραμονή του Ζήση βρύζα στην ΕΠΟ την επόμενη ημέρα του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι κι αλλιώς ψιθυρίζεται έντονα πλέον πως οι αλλαγές στην Ομοσπονδία θα είναι πολλές, με την στήλη όμως, να βγάζει στον αφρό και θέμα Βρύζα. Το συνδέει πάντως με τις ισχυρές πιέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων προκειμένου μετά από 3 χρόνια να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αντικαθιστώντας τον Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος έχει πολλούς..., εχθρούς στη Θεσσαλονίκη, δεδομένα, αλλά κατορθώνει και επιβιώνει λόγω της σχέσης του με τον Σαββίδη.¨Όπως πολύ ορθά επισημαίνει το δημοσίευμα το ερώτημα είναι τι επιθυμεί πραγματικά ο Βρύζας αφού επανειλημμένα έχει πει πως έκλεισε ο κύκλος στην ομάδα της καρδιάς του .

ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ... ΔΥΟ

Συνεχίζουμε με ΚΑΚΙΕΣ και την διαφορετική διάσταση που βάζει στο θέμα προπονητή για τον Λεβαδειακό. Αφού αναφέρει τις γνωστές υποψηφιότητες, δηλαδή των Γρηγορίου,Λεμονή, Μάντζιου αποκαλύπτει πως ο τελευταίος έχει ένα αβαντάζ γιατί αν αναλάβει τους “πράσινους”, τότε είναι έτοιμος να επιστρέψει και ο συνεπωνυμός του φορ, Βαγγέλης Μάντζιος!!

ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ”ΕΛΕ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Έφτασε η ώρα για τον Πληροφοριοδότη της ΩΡΑΣ που ασχολείται με τον Απόλλωνα. Αφού επισημαίνει πως φαβορί για τον πάγκο παραμένει ο Μάκης Χάβος σκάει την βόμβα πως βασικός υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής είναι ο Στέλιος Βενετίδης. Δηλαδή ο ασισταντ κόουτς του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στις ομάδες που δούλεψε. Αν πάντως όντως ο Βενετίδης γίνει τεχνικός διευθυντής στην Ριζούπολη, τότε μην αποκλείσετε να δείτε και τον “Ελε” ως προπονητή. Λέμε εμείς...

ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

Ολοκληρώνουμε την βόλτα μας στα σημερινά παρασκήνια του γραπτού Τύπου με τον Κλικαδόρο της Livesport, που αναφέρει πως η διοίκηση του Αστέρα είναι έτοιμη να δώσει μία δεύτερη ευκαιριά στον Εουχένιο Ισνάλδο. Ο Αργεντινός ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και ουσιαστικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα της Τρίπολης στην πρώτη από τρεις σεζόν του συμβολαίου του, με τους ανθρώπους των "κιτρινομπλέ" να εκτιμούν πως δεν πρέπει να "κάψουν" την περυσινή επιλογή τους. Αν βέβαια δεν προσφέρει τα προσδοκώμενα μέχρι τον Δεκέμβριο...

Στη ίδια εφημερίδα έπεσε το μάτι μας και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ καθώς σε αυτό διαβάζουμε πως στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα υπάρχουν γερμανικά μάτια στις εξέδρες που θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τον Μιχάλη Μπακάκη. Ο διεθνής αμυντικός, ο οποιός έκανε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, έχει μπει στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της Στουτγκάρδης και για αυτό το λόγο άνθρωπος των Σουηβών θα έρθει στην Ελλάδα για να τσεκάρει τον άσο της Ένωσης. Λέτε μετά τον Δώνη, οι Γερμανοί να επιλέξουν έναν ακόμα Έλληνα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Ι.Β.ΜΙΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK