Η... λίρα καθυστερεί το deal για Μιλιβόγεβιτς

Οι λεπτομέρειες για τη συμφωνία πώλησης του αρχηγού των "ερυθρόλευκων" στην Κρίσταλ Πάλας. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο από το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Η... λίρα καθυστερεί το deal για Μιλιβόγεβιτς

Πόσο κοντά είναι η ολοκλήρωση του deal Κρίσταλ Πάλας – Ολυμπιακού για Μιλιβόγεβιτς αλλά και γιατί αργοπορεί;

Πως είναι δυνατόν η ίδια επίσημη προσφορά των Λονδρέζων στους "ερυθρόλευκους" μέσα σε λίγες ημέρες να είχε... απώλεια χρημάτων;

Ποιος διάσημος μεγαλοατζέντης, με έδρα το Λονδίνο, είναι ο διαμεσολαβητής και πόση η παχυλή προμήθειά του;

Τα λεφτά που συμφώνησε ο Ραμαντάνι με την Κρίσταλ Πάλας για να παίρνει την εβδομάδα ο "Μίλι" στην Αγγλία αλλά και το "κούρεμα" που δέχτηκε σε περίπτωση υποβιβασμού της...

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ψάχτηκε στην μανατζερική πιάτσα του Λονδίνου και έχει εντυπωσιακές λεπτομέρειες για την (πιθανότατη)... υπερήφανη αυτή πώληση του "βιονικού" μέσου του Ολυμπιακού.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1ον) Το ιστορικό χαμηλό της βρετανικής λίρας έναντι του ευρώ, λόγω των εξαγγελιών Μέι για brexit είναι που καθυστέρησε τη διαφαινόμενη συμφωνία Πάλας- Ολυμπιακού.

2ον) Οι Λονδρέζοι έχουν κάνει επίσημη προσφορά 12 εκ λίρες συν μπόνους, Μετά τις εξαγγελίες της Τερέζα Μέι όμως και την απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου να παραπέμψει την απόφαση για Brexit στο κοινοβούλιο, η λίρα έπεσε.

3ον) Η διαφορά που δημιουργήθηκε συν την αρχική-οι "ερυθρόλευκοι" δεν πέφτουν από τα 15 εκατ. Ευρώ- είναι εμπόδιο που δύσκολα πάντως θα χαλάσει ένα τόσο προχωρημένο deal.

4ον) Ο διάσημος μεγαλοατζέντης Πινι Ζαχαβι που έχει ενεργοποιηθεί στην ιστορία, προσπαθεί να οδηγήσει τις δύο πλευρές στο να δώσουν τα χέρια. Συγχρόνως βέβαια και να προστατέψει την προμήθεια του από το deal (περίπου 7%).

5ον) Δεδομένη είναι η συμφωνία Ραμαντανι (ο ατζέντης του Μιλιβόγεβιτς) - Κρίσταλ Παλλας. 30.000 λίρες την εβδομάδα θα παίρνει ο Σέρβος αν υπογράψει στους Λονδρέζους, δηλαδή περίπου 1.8 εκατομ. ευρώ το χρόνο για 3.5 χρόνια.

6ον) Μάλιστα ο "Μίλι" αποδέχθηκε και τον όρο της Παλλας για μείωση 30% στο συμβόλαιο του σε περίπτωση που η ομάδα πέσει στην Τσάμπιονσιπ την ερχόμενη σεζόν.

"ΠΡΟΤΑΣΗ 15.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΛΙ"

Σύμφωνα με το βρετανικό " Independent" πάντως η Πάλας φαίνεται πως έχει ανεβάσει την πρότασή της για τον Σέρβο χαφ στα 13.000.000 λίρες, δηλαδή κάτι παραπάνω από 15.000.000 ευρώ. Ποσό δηλαδή που ζητούσε εξαρχής και ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παρακαλάει να επιστρέψει (και τώρα) ο Κασάμι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK