Η Μαρσέιγ αποθεώνει Μήτρογλου μ' ένα άκρως φουτουριστικό video

Αρκούσε η κεφαλιά-δυναμίτης, η ντρίμπλα-εφιάλτης και το αρχοντικό κοντρόλ-κατέβασμα για να φτιαχτεί ένα υπέροχο δημιούργημα που φέρνει σε τηλεκατευθυνόμενη φιγούρα βιντεοπαιχνιδιού.

Marseille's Kostas Mitroglou congratulates Marseille's Dimitri Payet after Payet scored his side opening goal during their Europa League round of 16, 2nd leg, match between Athletic Bilbao and Olympique Marseille, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, March 15, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Κώστας Μήτρογλου AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

"Παίξτε όπως ο Κώστας Μήτρογλου" τιτλοφορείται το video που εμπνεύστηκε κι ετοίμαστε η Μαρσέιγ μετά την εξαιρετική απόδοση που είχε ο "Mitrogoal" στο εκτός έδρας ματς με τη Μονακό.

Ο Έλληνας φορ, σαν πρωταγωνιστής σε ποδοσφαιράκι παιχνιδομηχανής, ήταν του σκόρερ του πρώτου εκ των τριών γκολ της Ολιμπίκ στο νικηφόρο 3-2 και από την Κυριακή στη Μασσαλία πίνουν νερό στο όνομά του, ελπίζοντας πως θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς προκειμένου όσοι πάλεψαν για την απόκτηση βασικού επιθετικού μέχρι την τελευταία θα καταπιούν το δηλητήριό τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK