Η μειοψηφία του 60%

Η μειοψηφία του 60%

Θέλω μέσω αυτής της στήλης να συγχαρώ το Δ.Σ. (κ τον πρόεδρο ξεχωριστά) του Ολυμπιακού για το χτίσιμο της ομάδας των ονείρων μου. Λέω "μου" κ όχι "μας"
γιατι ανήκω στο μειοψηφικό 60% που ήθελε παραμονή του Μπάγεβιτς. Το "μας"
εξάλλου είναι για την πλειοψηφία 95% που επιτεύχθηκε στη θύρα 7. (Δεν έχει σημασία καμία αν είναι το 30% του συνολικού αριθμού των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αφού οι τελευταίοι είναι ξενέρωτοι και δεν πάνε στο γήπεδο...)

Ένα Δ.Σ. το οποίο δίνει τον λόγο σε κάθε γνώμη όπως αυτή του σεβαστού εκπροσώπου της θύρας 7: Βγάζει ανακοίνωση η θύρα 7 (όλη; η ένα μέρος;), αναφέρεται πως θα τηρήσει την ίδια στάση ο κύριος Κουντούρης και μετά ο εν λόγω δηλώνει πώς ο κόσμος (όλος; - προφανώς της θύρας 7 ετσι;) ζητάει αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Εξάλλου είναι γνωστό οτι οι της ΚΑΠΑ research είναι βάζελοι... Και με τις κακοήθιες περι απαίτησης να μείνει ο Μπάγεβιτς θέλουν το κακό του Ολυμπιακού. Ασε που δεν πάνε στα εκτός έδρας...άρα με ποιό δικαίωμα κάνουν έρευνες;

Ένα διοικήτικό συμβούλιο που με το όραμα της ανανέωσης υπογράφει όπου να'ναι την ανανέωση του Γεωργιάδη. Εξάλλου και οι δύο ανανεώσεις είναι. Καλλίτερα να μας διευκρινίζουν απο πρίν ποιά απο τις δύο εννοούν για να ξέρω και εγώ για 9η συνεχή χρονιά τι θα αλλάξει. Εξάλλου φέτος θα αλλάξουν πολλά...
Προπονητής: καλά εκεί έχει να πέσει χυλόπιτα... Θα έρθει ένα όνομα, επιθετικός. Ο δέυτερος -τον Δεκέμβριο- θα είναι παιχταράς τύπου Βρύζα (πειράζει που δεν με συγκινεί ο εθνικός ήρωας;) και έχω πληροφορίες οτι το δεξί εξτρέμ θα είναι ο Γεωργιάδης αλλά θα βελτιωθεί γιατί είναι έντιμος, δεν παίζει για το οικονομικό και έχει και τον ανταγωνισμό μη του κλέψει τη δόξα και την καριέρα ο Φιλιπάκος.

Επίσης να τους συγχαρώ γιατί έδιωξαν κάποιον που φέρθηκε σωστά στον Ολυμπιακό και έκατσε μέχρι τέλους δεχόμενος επιθέσεις αλητείας καθημερινά.
Αλλά και αυτός σκάρτος ήταν: δεν πήγαινε τους λάτιν, δεν έβαζε τους ομαδικούς Τζιοβάνι-Καστίγιο και είχε και γραφείο τύπου... Αυτός ευτυχώς πήγαινε στα εκτός έδρας και έτσι δεν τον απόλυσαν τον Νοέμβριο.

Συγχαρητήρια που σέβεται τον κόσμο του Ολυμπιακού που αγωνιά και όταν ανακοινώνει τις αποφάσεις του με πληροφορεί πως η απόφαση είναι πως η περσινή χρονιά ήταν....(πεσ'το πρόεδρε....) ....."πετυχημένη". Όλε! Τι λες τώρα!

Συγχαρητήρια και σε μένα που για ακόμα μια φορά αναζητώ το ευρωπαϊκό όνειρο κοιμώμενος μαστουρωμένος... Ζήτω το όπιο του ποδοσφαίρου, βλάκα!

Μιχάλης Ράγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK