Η Μπιγκφοράτη που... απέρριψε τον Τούντορ!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ψάχνοντας για το παρασκήνιο που μετά τον Ροντρίγκες στέλνει τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ στην Γαλατά, έμαθε από τον καταλυτικό ρόλο (και στις 2 υποθέσεις) του "διαπλεκόμενου" Άρνεσεν μέχρι τη μεγάλη ελληνική ομάδα στην οποία προτάθηκε αλλά και τους 2 παίκτες του Ολυμπιακού που θα ήθελε.

Η Μπιγκφοράτη που... απέρριψε τον Τούντορ!

Ο Ιγκόρ Τούντορ πηγαίνει με... καθυστέρηση ενός μήνα στην Γαλατάσαραϊ, για να συνεργαστεί ξανά ύστερα από περίπου ένα χρόνο με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Μόνο που αυτή η ιστορία έχει κοινή αφετηρία (ΠΑΟΚ), κοινό διαμεσολαβητή και πολύ...ιντριγκα

-Τόσο πίσω από το deal του Γκάρι Ροντρίγκες, όσο και από αυτό του Ιγκόρ Τούντορ στην Γαλατάσαραϊ, βρίσκονται ο Φράνκ Άρνεσεν με το... Κανάλι που συνηθίζει παραδοσιακά να δουλεύει, έναν "Γιούγκο" και έναν Τούρκο μάνατζερ!!

-Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, με την... πλούσια ατζέντα και το προφίλ που διαθέτει και του ανοίγει πόρτες(μέχρι και την Κωνσταντινούπολη), τους είχε... σπρώξει "πακέτο" στην τουρκική ομάδα.

-Άλλωστε και οι δύο αποτέλεσαν προσωπικές και ψαγμένες επιλογές του Άρνεσεν στον "δικέφαλο", το καλοκαίρι του 2015. Για την ιστορία ο Δάνος αποτέλεσε πρόταση του δαιμόνιου Σερβό - Κροάτη μάνατζερ Βλάντο Λέμιτς στον Ιβαν Σαββίδη...

-Μάλιστα στην πιάτσα των agents αποτελεί κοινό μυστικό πως από την μεταγραφή του Ροντρίγκες στην Γαλατά ο Δανός πήρε το μερίδιό του αφού είχε φροντίσει όταν έφερνε τον εξτρέμ στην Θεσσαλονίκη από την Έλτσε, να μπει στο συμβόλαιό του ποσοστό μεταπώλησης, που κατείχαν δικοί του άνθρωποι!

-Σύμφωνα δε με Τούρκους δημοσιογράφους, η απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από την Γαλατάσαραϊ έγινε αφού ζητήθηκε και η γνώμη του Τούντορ! Δηλαδή ενώ ο Κροάτης καθόταν στον πάγκο της Καραμπούκσπορ λειτουργούσε κατα κάποιο τρόπο και σαν εν δυνάμει προπονητής της "Τζίμ Μπομ"!!

-Η συμφωνία Γαλατάσαραϊ – Τούντορ... επισπεύσθηκε από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και για...επικοινωνιακούς λόγους. Η Καραμπούκσπορ του Τούντορ (την έχει στην μέση της βαθμολογίας στην Super Lig) έκανε την έκπληξη και κέρδισε 2-1 την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Μπεσίκτας (παραδοσιακό "εχθρό" της Γαλατά) ενώ η ομάδα του Γκάρι Ροντρίγκες (βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα) έχασε με το ίδιο σκορ στο "Αλί Σάμι Γιέν" από την ουραγό Καϊσερίσπορ.

ΥΓ. Τρεις παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα θα έπαιρνε ο Τούντορ στην Τουρκία. Τους Ιντέγιε, Φορτούνη του Ολυμπιακού και τον Χαρίση του ΠΑΟΚ...

ΥΓ.1 Ο Τούντορ (που μαζί με το τιμ του στον ΠΑΟΚ κόστιζαν 400.000€) από ο τι φαίνεται ήθελε να φύγει από την Καραμπούκσπορ αφού τον Δεκέμβριο είχε προταθεί στην ΑΕΚ χωρίς όμως, να... συγκινήσει ιδιαίτερα. Ήταν στο διάστημα που οι "κιτρινόμαυροι" ψαχνόντουσαν για τον αντικαταστάτη του Μοράις...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK