Η Νάπολι θα παίξει και μπάσκετ με την Γιουβέντους;

Η Νάπολι ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα δύο κρίσιμα ματς με Γιουβέντους σε Κύπελλο και πρωτάθλημα παίζοντας... μπάσκετ στο προπονητικό κέντρο. Δείτε το VIDEO!

Η Νάπολι θα παίξει και μπάσκετ με την Γιουβέντους;

Ο Απρίλιος θα είναι "καυτός" στο ξεκίνημά του για τους Ναπολιτάνους αφού μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών θα αντιμετωπίσουν δύο φορές ως γηπεδούχοι την "μισητή" για αυτούς Γιουβέντους.

Στις 2 Απριλίου υπάρχει ο αγώνας των δύο ομάδων στο "San Paolo" για την 30η αγωνιστική της Serie A, εκεί όπου οι Τορινέζοι είναι το φαβορί για το έκτο συνεχόμενο σκουντέτο και η Νάπολι είναι μέσα στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στο νέο Champions League, ενώ στις 5 Απριλίου την περιμένουν στο ίδιο γήπεδο για τον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia με στόχο να ανατρέψουν την ήττα με 3-1 στον πρώτο αγώνα στο "Juventus Stadium".

Napoli coach Maurizio Sarri greets Juventus coach Massimiliano Allegri during a Serie A soccer match between Napoli and Juventus, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Saturday, Sept. 26, 2015. (AP Photo/Salvatore Laporta)
Napoli coach Maurizio Sarri greets Juventus coach Massimiliano Allegri during a Serie A soccer match between Napoli and Juventus, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Saturday, Sept. 26, 2015. (AP Photo/Salvatore Laporta) AP

Αυτό που πρέπει πάντως να μνημονεύσουμε ενόψει των δύο αυτών μονομαχιών είναι πως το προπονητικό τιμ των "παρτενοπέι" επέλεξε να ξεκινήσει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών (μετά τη νίκη με 3-2 επί της Έμπολι) με τον πλέον απίθανο τρόπο: βάζοντάς τους να δείξουν τις ικανότητές τους στο μπάσκετ!

Συγκεκριμένα, με τους διεθνείς να απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες και τον Ρέινα να επιστρέφει από την Ισπανία λόγω ξαφνικού προβλήματος τραυματισμού (δίνεται αμφίβολος για τα ματς με Γιουβέντους), ο Μαουρίτσιο Σάρι χώρισε την ημέρα (23/3) σε δύο προπονήσεις.

Το πρωί της Πέμπτης έγινε δουλειά στην άμυνα, με ένα drone να επιβλέπει τις κινήσεις της αμυντικής γραμμής (μέχρι στιγμής η Νάπολι έχει δεχτεί 32 γκολ, όσα σε όλο το περσινό πρωτάθλημα) ενώ το απόγευμα είχαμε αγώνες μπάσκετ. Ποιος έλαμψε; Ο Καγεχόν που ζήλεψε τον... Γκασόλ και θέλησε να αντιγράψει κινήσεις του!

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ ΠΑΙΖΟΥΝ... ΜΠΑΣΚΕΤ:

Photo Credits: AP Photo/Salvatore Laporta

News 24/7

24MEDIA NETWORK