Η Νότιγχαμ... διώχνει τον Ολυμπιακό

Η συνέντευξη του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ αλ Χασαουί στο "BBC", έφερε στο "φως" της δημοσιότητας αρκετές λεπτομέρειες από το παρολίγον οριστικό deal με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι προκύπτει όμως από την αλλαγή ρότας της αγγλικής ομάδας και πώς ενδέχεται να επηρεαστεί ο Ολυμπιακός.

Η Νότιγχαμ... διώχνει τον Ολυμπιακό

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ, αποκάλυψε αυτό που οι περισσότεροι γνώριζαν. Ότι δηλαδή είχε δώσει τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (τον οποίο ωστόσο δεν κατονόμασε στη συνέντευξή του στο "BBC") και ουσιαστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που έκανε... κουμάντο στον αγγλικό σύλλογο.

ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

"Πριν από έναν χρόνο είχα δεσμευτεί με έναν αγοραστή και από τότε δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για την Νότιγχαμ, δεν μπορούσα να πω τίποτα. Έπρεπε να μιλάω με τον αγοραστή αυτόν ακόμα και για να διαλέξω παίκτες ή προπονητή" υποστήριξε ο Φαουάζ αλ Χασαουί, καθιστώντας σαφές ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τον πρώτο και το τελευταίο λόγο για τις κινήσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΟΝΤΑΝΙΕ

Στη συνέχεια αποκάλυψε στην ουσία, ότι ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων" ήταν αυτός που μερίμνησε για το θέμα του προπονητή, φέρνοντας στον πάγκο της ομάδας τον Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε απορρίψει την ΑΕΚ: "Η πρόσληψη του Μοντανιέ ως προπονητή, δεν ήταν δική μου επιλογή, τον επέλεξαν οι υποψήφιοι επενδυτές και σεβάστηκα την απόφασή τους".

Αυτό που προκύπτει είναι πως πλέον συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν πρόκειται να υπάρξει κι αυτό σημαίνει πως οι επιλογές που είχαν γίνει από την πλευρά του προέδρου του Ολυμπιακού, θα αρχίσουν να ακυρώνονται μία προς μία.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΣΑΜΙ - ΒΕΛΛΙΟ

Ο Μοντανιέ αποτέλεσε ήδη παρελθόν, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι περιπτώσεις του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αγωνίζεται στους Άγγλους με τη μορφή δανεισμού από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και του Απόστολου Βέλλιου που αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τον Ηρακλή, την εποχή που η ΑΕΚ φερόταν να έχει το προβάδισμα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο πρώτος έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ για το μέλλον του δεύτερου δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το τι πρόκειται να ακολουθήσει

Ο 49χρονος επιχειρηματίας που ηγείται της Νότιγχαμ ξεκαθάρισε άλλωστε πως: " Πλέον σκοπεύω να κάνω αυτό που είναι σωστό για τη Νότιγχαμ. Θα μου πει κάποιος, 'Φαουάζ, όλο αυτό το πράγμα λες και τελικά δεν γίνεται τίποτα', αλλά αυτή τη φορά θα γίνει. Από εδώ και πέρα, θα δείτε πράξεις, θα δείτε σημαντικές αλλαγές, δεν κατηγορώ τους φιλάθλους για όσα έκαναν".

Τ.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Αγκάθι" το ποσοστό μεταπώλησης για Μιλιβόγεβιτς
"Τσόρι έλα πίσω, γεμίσαμε... κατσίκια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK